Новини з райвійськкомату

Новини з райвійськкомату

У день відзначення Дня Збройних сил України районний військовий комісар Олександр Світенко та його колеги були відзначені грамотами та подяками від керівництва райдержадміністрації і райради, обласного військкомату.

Протягом цього року 41 призовник нашого району призваний на строкову військову службу, 2 офіцери запасу були призвані на військову службу, 26 військовозобов’язаних району пройшли навчальні збори, 32 мешканці району були відібрані та направлені для проходження військової служби за контрактом, один випускник вступив до вищого військового навчального закладу.

Зі слів Олександра Світенка, завдяки підтримці небайдужих мешканців району проведено заміну 15 вікон на районній призовній дільниці, у приміщенні військового комісаріату зроблено капітальний ремонт пункту управління, санвузла та двох кабінетів. Відремонтовано автомобіль.

 

Не відмовляйте у інформації про транспорт

Згідно статті 15 Положення про військово‑транспортний обов’язок, затверджений Постановою Кабінету Міністрів України, керівники підприємств, установ та організацій, незалежно від форми власності, зобов’язані подавати військовим комісаріатам щороку до 20 червня та 20 грудня інформацію про наявність транспортних засобів і техніки, їх технічний стан, а також про громадян, які працюють на таких транспортних засобах і техніці.

На підставі цього закону Царичанський райвійськкомат пропонує всім керівникам підприємств, установ, організацій та фермерських господарств району до 20 грудня цього року надати військкомату таку інформацію. Звертається увага на якість, вичерпність та своєчасність відпрацювання інформації.

У разі ненадання військовому комісаріату в установлені строки вищезазначеної інформації стосовно посадових осіб може бути відкрито адміністративне провадження за ознаками статті 210–1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, санкція якої передбачає накладення штрафу від 30 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. У разі повторного протягом року вчинення вказаного порушення санкція зростає до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Автор: Борис Полуекто, т. в.о. військового комісара Царичанського об’єднаного районного військового комісаріату
17 грудня 2017, 14:30 | Царичанка | Суспільство



1. Ltava / 18 грудня 2017, 13:22 Цитувати
Служити пішли одні а грамоти дали другим :))
2. Beri Mor / 18 грудня 2017, 13:51 Цитувати
1.Ltava
«Служити пішли одні »

Та не пішли,піджопниками погнали.Про це анекдот:Забирають сина на війну,а мати бідкається"-Куди ж тобі синку писати?" Син відповідає:-"Та пишіть,мамо,прямо в плєн!"
3. Ltava / 18 грудня 2017, 17:18 Цитувати
2.Beri Mor
«"Та пишіть,мамо,прямо в плєн!"»

:))))))))))))))))
4. Седой / 18 грудня 2017, 18:53 Цитувати
На Светлодарской дуге сепаратисты применили артиллерию, в результате чего восемь добровольцев из Грузинского легиона были ранены. Об этом в понедельник, 18 декабря, сообщил основатель Грузинского национального легиона Мамука Мамулашвили в Facebook
Грузины убивают украинцев,а Поросенко называет это агрессией России.
5. Адекватник / 18 грудня 2017, 19:09 Цитувати
4.Седой
«Грузины убивают украинцев,а Поросенко называет это агрессией России.»

В Порошенка робота така. А от про що думають пришелепуваті українці, які і ось отут почнуть про це писати.
6. Ltava / 20 грудня 2017, 06:24 Цитувати
5.Адекватник
« пришелепуваті українці,»

Так Ви друже москалик? Хоча я думаю що Ви колаборант :(( "Згідно з загальним національним правом діяльність колаборантів визнавалась як зрада громадян та як зрада інтересів своєї держави;"
7. Адекватник / 20 грудня 2017, 08:24 Цитувати
6.Ltava
«Так Ви друже москалик?»

Перед тим, як про щось розсуждать треба визначитися з термінами. Якщо москаль - це військовий, так тут саме про них і стаття. А якщо москаль - це етнонім руських, то тоді і я москаль, тобто руський. Всі тутешні люди руські. Може ти не знаєш, але навіть так країна наша колись називалась - Київська Русь. А люди, що її населяли, називались руськими. Можеш взяти в біліотеці книжку Бориса Попруги і там почитати. Борис Савич хоч і найкрутіший тут патріота, але він пише правду про назву нашого народу в старину, тому що, як кажуть, "правду ніде діти". Він, правда, в своїх оповідках забуваться, що навчався в українській школі і пише, що при «совку» у нас забороняли спілкуватися на укрмові. А якщо ти з палестин, то тебе, звісіно, треба величати по-іншому, ти тоді не руський. Хоча, якби ти був з палестин, то фіг би тебе хто в стройбат загнав, бо лопат з моторчиками у них не було, та й зараз, думаю, немає. Якщо хочеш розширити свій світогляд з приводу свого походження, то послухай чи почитай академіка Толочко, якого за правду вигнали вятровичі з роботи. Можеш інших вчених почитати, але саме Толочко був директором Інституту археології УССР а потім і України і краще нього ніхто на нашій історії не знається. Ти канєшно мажеш вірить недоумкуватим вятровичам, це твоє право. Посилання на www.youtube.com

Змінено 20.12.2017, 08:59
8. земеля / 20 грудня 2017, 08:41 Цитувати
Адеквату: С этой лтавой нет смысла полемизировать. Он претендует на БИЧа ( вывший интеллигентный человек). Засорил своей тупой активностью сайт в перерывах между пьянством. Из-за таких посещаемость сайта упала с 20 до 12 тыс. В определенных кругах таких называют " колотит понты" и базируются они в углу, возле п... Так что не обращай на него увагу.
9. Адекватник / 20 грудня 2017, 08:57 Цитувати
6.Ltava
«Хоча я думаю що Ви колаборант :(( "Згідно з загальним національним правом діяльність колаборантів визнавалась як зрада громадян та як зрада інтересів своєї держави;"»

Це ти правльно пишеш. Саме такими і є колаборанти. Першим історично достовірним колаборантом був Мазепа, який вихрещував жидів і ставив їх козацькими старшинами, ну а потім "пішло поїхало". Ну ти ж ще за радянських часів вчився, то, думаю, Гогля ще читав, та його Тараса Бульбу й по телевізору показували і в кінотеатрах крутили. Якщо читав, то знаєш і про першого євроінтегратора Андрія і про його долю. Подальшими колаборантами стали западяни, вирішивши будувати з Гітлером новий порядок у Європі і про це прямо і написали та й ше чомусь від імені усього українського народу "Новопоставлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціалістичною Німеччиною, що під проводом свого вождя Адольфа ГІТЛЄРА творить новий лад в Європі і світі..." Ну а після майдну знову в тому ж дусі. Посилання на www.youtube.com
10. Адекватник / 20 грудня 2017, 08:58 Цитувати
8.земеля
«Так что не обращай на него увагу.»

Учту.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.