Власника для «Рено Доккер» поки не знайшли

Власника для «Рено Доккер» поки не знайшли

Міські депутати перенесли питання на чергове сесійне засідання.

22 червня у Кобеляках відзначили день міста. Під час проведення концертної програми міський голова Олександр Копелець запросив на сцену свого колегу з Горішніх Плавнів Дмитра Бикова. Він поздоровив кобелячан зі святом та вручив очільнику міськради ключі і паспорт від нового автомобіля «Renault Dokker Expression 1,5 D». Дмитро Биков висловив сподівання, що автомобіль принесене користь медичним закладам громади.

5 липня відбулась чергова сесія Кобеляцької міської ради, на якій депутати обговорили порядок експлуатації автомобіля, переданого в безоплатне користування Полтавським гірничо-збагачувальним комбінатом для потреб міста.

Олександр Копелець пояснив присутнім, що працівники міської ради звернулась у районну лікарню, відділення швидкої допомоги і Центр ПМСД з пропозицією передати «Рено Доккер» на баланс одному з медзакладів. Головний лікар райлікарні Володимир Казирод і завідуючий швидкою допомогою Іван Супруненко відмовились від автомобіля. У підпорядкуванні Супруненка є 4 автомобілі, яких вистачає для потреб району.

— У Коломієць Любов Афанасіївни (головний лікар Центру ПМСД — ред.) зараз у наявності 6 машин, у тому числі новий «Сітроен» і нова швидка допомога УАЗ, яку подарували нам на минулих виборах. Пробіг у тієї машини на сьогоднішній день лише 5 000 кілометрів. Вона теж відмовила нам. Тому питання про експлуатацію подарованого авто і винесли на сесію, аби разом знайти шляхи його використання.

Зі слів міського голови, із керівництвом комбінату попередньо було обговорено, що після об’єднання «Рено Доккер» передадуть віддаленій громаді, яка не матиме автомобіля швидкої допомоги.

Депутат Олег Славянський запропонував передати авто комунальному підприємству «Водоканал плюс». Міський голова відповів, що він особисто проти такої ідеї. І заявив, що сам на авто теж не їздитиме.
Наступною виступила Таміла Шевченко:

— Мені неприємно, що ви сказали — Коломієць відмовилась, Казирод відмовився. Насправді, Олександр Олександрович не зійшовся з головними лікарями. А причина в тому, що міський голова ставив умову: автомобіль обслуговує лише жителів Кобеляк. Можливо, із вашого боку це правильно. Але лікар не зможе ділити людей. Якщо медика викликають до хворого, він поїде і в Кобеляки, і в Кунівку. На сьогоднішній день із районного бюджету фінансуються міські дитячі садки. Тому на наступну сесію райради будемо вносити пропозицію, аби харчування дітей здійснювалось за кошти міського бюджету.

У результаті, питання про передачу авто відклали до наступної сесії.

Згодом Любов Коломієць підтвердила, що представники міськради пропонували авто на умовах, озвучених Тамілою Шевченко. Нове авто медикам Центру ПМСД потрібне, так як сімейні лікарі їздять на виклики на старезній «Ниві».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
18 липня 2019, 12:54 | Кобеляки | Суспільство



1. Beri Mor / 18 липня 2019, 16:59 Цитувати
Цитата:"Міський голова поставив умову:автомобіль обслуговує лише жителів Кобеляк"

Це ж яким гандоном треба бути,щоб отак ділити людей.
2. Slavko / 18 липня 2019, 22:47 Цитувати
[[ЦИТАТА|1|Beri Mor|
Це ж яким гандоном треба бути,щоб отак ділити людей.
3      0
Вірно. А яким треба бути, щоб вибрати такого головою міста і не зняти за таку політику!?
3. alist / 19 липня 2019, 12:40 Цитувати
автомобіль обслуговує лише жителів Кобеляк. - А можуть медики, пожежна і прочі служби почати обслуговувати всих крім міського голови і депутатів міськради? Оце було б справедливо.
4. Lion2020 / 20 липня 2019, 08:13 Цитувати
Кумедія з тим Рено!

Змінено 22.07.2019, 00:09
5. ИВЕН / 20 липня 2019, 08:39 Цитувати
Він поздоровив кобелячан зі святом та вручив очільнику міськради ключі і паспорт від нового автомобіля «Renault Dokker Expression 1,5 D». Дмитро Биков висловив сподівання, що автомобіль принесене користь медичним закладам громади.

Зі слів міського голови, із керівництвом комбінату попередньо було обговорено, що після об’єднання «Рено Доккер» передадуть віддаленій громаді, яка не матиме автомобіля швидкої допомоги.

щось не в*їхав---кого з ким об*єднюють що за це платять АВТОМОБІЛЕМ...
6. orakul / 20 липня 2019, 09:51 Цитувати
5.ИВЕН
«щось не в*їхав---кого з ким об*єднюють що за це платять АВТОМОБІЛЕМ..»

Ну що ти не вїхав? Після виборів ліквідують всі державні структури центральної влади щоб вже не було кому жалітись і згідно з Законом України Про ДОБРОВІЛЬНЕ об’єднання територіальних громад... ПРИМУСОВО створять ОТГ. «Совок» спочива. Віддаленому селу дадуть машину. Копелець стане намісником головного равина.
7. ИВЕН / 20 липня 2019, 18:57 Цитувати
6.orakul
« Копелець стане намісником головного равина.
»
МОЛОДЕЦЬ-хоть один іде своїм наміченим курсом...

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.