У Кременчуці за кошти місцевого бюджету оздоровлять літніх людей

У Кременчуці за кошти місцевого бюджету оздоровлять літніх людей

Оздоровлення літніх людей у Кременчуці за кошти місцевого бюджету розпочато у 2007 році. Вже 12 рік поспіль люди поважного віку із задоволенням відпочивають у спортивно-оздоровчому комплексі «Супутник».

У  2018 році вперше проведено оздоровлення осіб з інвалідністю. У 2019 році продовжено оздоровлення пенсіонерів та осіб з інвалідністю згідно з Програмою соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Кременчука «Турбота» на 2018-2020 роки.

12 серпня 2019 року відбувся заїзд на І-й тур 167 ветеранів війни і праці, активістів рад ветеранів районів, волонтерів та осіб з інвалідністю Автозаводського і Крюківського районів та осіб з інвалідністю громадської організації «АРОКІ» до комунального закладу СОК «Супутник» філія ДЗОВ «Зоряний» на оздоровлення.

 Кожен табірний день планується починати з зарядки та оздоровчого сонячно-водяного комплексу на місцевому пляжі берега річки Псел. Щоденно для відпочиваючих будуть проводитися заходи різного спрямування: розважальні, спортивні, інтелектуальні, консультативно-просвітницькі.

Допомогу в організації та проведенні відпочинку пенсіонерів надають спеціалісти територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Автозаводського та Крюківського районів департаменту соціального захисту населення та питань АТО.


Автор: Кременчуцька міська рада
14 серпня 2019, 12:13 | Кременчук | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.