У Новосанжарському районі відкрили ще одне міні–футбольне поле

У Новосанжарському районі відкрили ще одне міні–футбольне поле

Роботи з будівництва майданчика зі штучним покриттям завершили в Нехворощанській територіальній громаді.

6 вересня в Нехворощі відкрили новозбудоване міні-футбольне поле, що знаходиться на території місцевої школи. Основу для майданчика збудували наприкінці минулого року. Витрати на будівельні робити склали близько півмільйона гривень. У червні Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації підписало договір на облаштування поля.

Під час урочистостей директор школи Тетяна Грицай подякувала всім, хто допомагав у будівництві спортивної споруди, та вручила грамоти найактивнішим учасникам.

Привітав нехворщан і начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Буцький. Він теж вручив грамоти, але з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Віктор Рибалко, голова районного осередку спорторганізації «Колос», повідомив, що це п’ятий майданчик зі штучним покриттям, що функціонують населених пунктах Новосанжарщини. Сільський голова Юрій Мовчан передав школярам футбольні м’ячі.

Присутні переглянули кілька номерів художньої самодіяльності, які підготували учні Нехворощанської школи.

Із нагоди відкриття спортивної споруди, відбулися футбольні матчі. Першими на поле вийшли молодіжні команди з Нехворощі та Соколової Балки. У цій грі перемогу з рахунком 2:1 святкували місцеві спортсмени. Їх змінили ветерани футболу з Нехворощі та Полтавського району. У результаті, господарі за мінімальної переваги 1:0 здолали суперників. Гол за нехворощан забив Віталій Мелешко.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
13 вересня 2019, 14:03 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.