Відкривайте гаманці

Відкривайте гаманці

Ну що, потрібно віддати належне новій українській владі. Обіцянки вона виконує і слів на вітер не кидає. Судячи із розвитку подій у 2020 році, українців очікує вікопомна подія — почнуть продавати землю.
Поки що Президент Зеленський та його однопартійці у Верховній Раді можуть похвалитися тим, що добилися звільнення українських полонених та проголосували за довгоочікуваний закон про відміну депутатської недоторканності. Ну, щодо полонених, то тут однозначний позитив — люди на волі, вони вдома біля своїх родин. Так, можна шукати і знаходити безліч підводних каменів і в цьому, але чи є в цьому доцільність? Люди — на волі.

Щодо ліквідації недоторканності… Ну і кому із вас полегшало? Зажили? Так, недоторканних у нормальній державі бути не повинно. Але подивимося, як будуть притягувати до відповідальності представників нинішньої влади. Хоча, можливо, вони виявляться безгрішними.

Та все ж виконання головних обіцянок нас очікує попереду. Головна з них — запровадження ринку землі. Знову ж, потрібно віддати належне Зеленському і його команді. Попри очевидне падіння рейтингу в майбутньому, вони вперто гнуть свою лінію і не збираються відмовлятися від проголошеного курсу на запровадження вільного ринку землі.

Хоча злі і досить поінформовані язики вже зараз стверджують, що після 2020 року, коли ринок землі запрацює і її почнуть скупляти, нинішній владі буде «начхати» на рейтинги і громадську думку. Зароблять так, що іншим і не снилося. Ті ж злі язики шепчуть, що місцеві вибори, попри відсутність юридичних причин для цього, будуть також позачерговими. І проведуть їх навесні 2020‑го. І виграти матимуть шанси лише люди із «команди Зе». Усі інші нервово куритимуть збоку. Або швиденько перефарбуються в зелений колір. Чому так? А потрібно ж комусь буде і на місцях «рулити» процесом продажу.

Чи буде саме так — невдовзі побачимо. Та вже зараз можна починати відкривати гаманці і підшукувати ласий шматочок землі. І, напевне, можна не зважати на зловісні прогнози про те, що всю українську землю скуплять араби і китайці. Адже ще однією обіцянкою нової влади є запровадження «економічного паспорту» українця. Що це означає? А те, що кожному на особистий рахуночок має падати якась доля від реалізації природних благ. А земля, вона ж є природним благом? От із неї і «капатиме». Скільки і коли? От цього поки що не кажуть. І чи встигнуть українці щось суттєве накопичити, щоб шматочок земельки прикупити залишається питанням риторичним.

Ну, одним словом, як співалося в одній відомій пісні із радянського мультфільму: «Нє прячьте ваши денєжкі». Невдовзі знадобляться.


Автор: Ігор Філоненко
4 жовтня 2019, 09:11 | Полтавщина | Редакційна



1. orakul / 4 жовтня 2019, 23:56 Цитувати
Посилання на www.youtube.com
2. ИВЕН / 5 жовтня 2019, 12:15 Цитувати
І чи встигнуть українці щось суттєве накопичити, щоб шматочок земельки прикупити залишається питанням риторичним.

На цвінтарі вже теж за містове потрібно платити (а соціальників на місця де були поховані холерники чумники--тільки в верхній ярус)За даними потрібно звертатися до ДИРЕКТОРА цвинтаря(а він потім дивиться-чи є тамсвободне(не закуплене)місце...ось так-то а ви про свободні місця в РАДІ...(ЧИ НЕ СМІШНЕ ПОРІВНЯННЯ-СУДИТИ ВАМ...
3. orakul / 5 жовтня 2019, 15:50 Цитувати
2.ИВЕН
«На цвінтарі вже теж за містове потрібно платити »

Нех пришелепками цвинтарі займати. Пришелепки потрібні лише для удобрення землі, а не для того, щоб землю займати під якісь поховання. Ну хто буде давати землю під цвинтарі. Де логіка. Землю куплять не для того. Земля повинна гешефт приносити. Ось Гоцман підготував законопроект, а команда Зе тепер проголосую і все буде ОК.
"Згідно з пояснювальною запискою, документ передбачає забезпечити економію землі за рахунок розвитку кремації .."

Посилання на www.rbc.ua
4. ИВЕН / 7 жовтня 2019, 14:21 Цитувати
Вундеркинд из города Кобеляки изумил мир открытием чистки сосудов!

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.