У Нових Санжарах починається паніка: чекають земляків із Китаю

У Нових Санжарах починається паніка: чекають земляків із Китаю

По селищу розповсюджується інформацію про те, що вже 20 лютого в один із місцевих санаторіїв почнуть привозити і розміщувати на карантин українців із Китаю.

Інформацію про те, що українців евакуйованих із Китаю, привезуть і розмістять у  санаторії Нацгвардії, що знаходиться у Нових Санжарах, редакція газети «ЕХО» отримала ще наприкінці минулого тижня. Нібито витік йшов із середовища військових медиків, які працюють у Полтаві. Керівництво санаторію із яким ми поговорили по телефону категорично заперечили ймовірність розміщення у закладі, людей, які приїдуть із китайської провінції Хубей, де вже кілька місяців розповсюджується коронавірус. Але у середу ввечері до редакції зателефонував чоловік, наближений до Новосанжарської селищної ради. І повідомив, що володіє стовідсотковою інформацією, що українців вивезених із провінції Хубей, привезуть у Нові Санжари. Причому відбудеться це вже 20 лютого. Чоловік відзначив:

- Ми в шоці. Все селище в шоці. Це ж кінець Нових Санжар, як курортного селища.

 Хоча офіційно українська влада не заявляла про те, щj евакуйованих громадян України будуть розміщувати у санаторії Нацгвардії, що у Нових Санжарах. Мова йшла про санаторні заклади у Київській області. Про це на спеціальному брифінгу говорив, в.о. генерального директора Центру громадського здоров’я (ЦГЗ) Міністерства охорони здоров’я України Ігор Кузін.

 «Визначено два заклади закритого типу. Це не лікарні, це установи санаторного типу», – зазначив Ігор Кузін. – Обидві установи знаходяться на території Київської області. Також є ще одна пропозиція від Міноборони з розміщення громадян на час карантину. Таким чином, може бути визначено три місця розміщення евакуйованих на карантин.»

В мережі інтернет найбільш вірогідними місцями  для розміщення евакуйованих людей називають санаторій у містечку Козин на Київщині і такий же заклад під назвою «Шкло», розташований за 40 кілометрів від Львова.

Працівники «ЕХО» завтра 20 лютого проведуть прямий репортаж із санаторію Нацгвардії у Нових Санжарах.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»



1. Fed654Frumos / 19 лютого 2020, 20:04 Цитувати
Миколайовичу,після репортажу з Санжар назад,в Кобеляки не пустимо:)
2. Filon / 19 лютого 2020, 20:16 Цитувати
1.Fed654Frumos
«Миколайовичу,після репортажу з Санжар назад,в Кобеляки не пустимо:)
»

У Санжарах Саня буде. Ну, може й Рома. Я - у Царичанці. А взагалі мні і сумно і смішно одночасно. Це я про паніку.
3. Filon / 19 лютого 2020, 20:21 Цитувати
Нічого у цьому світі не змінюється. І не зміниться ніколи. Новина з годину набрала три із половиною тисячі переглядів. А ось напишу редакційну про те, що фігня цей коронавірус, ну до тисячі за місяць набере.
4. Sunshine / 19 лютого 2020, 21:07 Цитувати
А чоловік, наближений до селищної ради, то не Борис Федоренко часом?))))) Найнебезпечніший вірус чи чума на Землі, називайте як хочете, це людська тупість і недалекість. І вона, на жаль, невикорінна. Це було б смішно, якби не було так сумно.
5. Filon / 19 лютого 2020, 21:15 Цитувати
4.Sunshine
«) Найнебезпечніший вірус чи чума на Землі, називайте як хочете, це людська тупість і недалекість. І вона, на жаль, невикорінна. Це було б смішно, якби не було так сумно.»

Ви праві на сто відсотків. А сумно через те, що подолами цей вірус неможливо. Про отой що із Китаю через рік забудуть, а той що у голові передається із покоління у покоління.
6. Ltava / 19 лютого 2020, 22:21 Цитувати
А головне - як ми готові підтримати своїх співвітчизників які попали у біду :(((((((((
7. Irina1603 / 19 лютого 2020, 23:36 Цитувати
Ви про що,навіщо їх сюди везти,в разі якщо вони хворі то на Україні вони 100% не вилікуються,смерть гарантована,там в них хоч якийсь шанс був вижити за допомогою Китайських лікарів,а ще й через них ...... заразятся люди нівчому не винні,поїхали туди хай там і сидять а не про "родіну"вспомнили!!!!
8. Ltava / 20 лютого 2020, 06:35 Цитувати


Змінено 24.02.2020, 12:30
9. alist / 20 лютого 2020, 09:50 Цитувати
5.Filon
«Про отой що із Китаю через рік забудуть»

В тому і біда, що забудуть. В нормальних країнах приймуть міри на основі цього досвіду, і наступна епідемія пройде ще легше. А у нас забудуть, і рано чи пізно тут "бомбоне", бо одними нарадами, совіщаніями і мітингами не підготовишся. Поки що нам везло і ніяка зараза сюди не попадала (а скільки їх було останнім часом - ебола, чума....). Але везіння не безкінечне.
10. ukrainian / 20 лютого 2020, 14:08 Цитувати
Хто не вірить, що в Україні так можут відноситись до співвітчизників, тут є фото і відео — Посилання на bit.ly
11. Borch / 20 лютого 2020, 17:07 Цитувати
Сьогоднішні події (тепла зустріч співвітчизників) яскраво демонструють, що за народ, в основному, проживає в Україні. Тут часто порівнюють людей з вівцями, я думаю що це образливо, але не для людей. Насправді вони гірше курей. І це адекватне порівняння, судячи з рівня їхнього розуміння ситуації, і реакції на неї. По суті нічого страшного не відбувається, але реакція наче в курятник залізла лисиця. Вірус явно не пандемічний, на даний час кількість заражень в день зрівнялась с кількістю вилікуваних. Але курям цього не зрозуміти, мозків не хватає. Я вже мовчу про те що евакуйовані, здорові. Ця ситуація демонструє, причину іншої біди. Відсутність адекватної влади останні 25 років. Лев не може бути царем курей. В курей, царем може бути тільки півень. Думаю Зеленський уже жаліє що поліз в уКрятник.
12. Filon / 20 лютого 2020, 17:26 Цитувати
11.Borch
« Думаю Зеленський уже жаліє що поліз в уКрятник.»

Шановний Борщ, в цілому погоджуюся, але із одним але. Зеленський прийшов до влади на найжорсткіших маніпулятивних технологіях.Так, не він їх придумав, вони діють вже десятиліттями. Але Зеленський і його пришелепки довели ці технології до апогею. І зараз прилетів бумеранг. Клоуни думали, що фейки завжди працюватимуть на них, а меч виявився гострим з обох боків. Так що жаліє, він чи не жаліє, а отримує по заслугах. Мені було б дуже цікаво дізнатися за кого голосували новосанжарські протестувальники. Я чомусь думаю, що 99 відсотків із них віддали голоси "зеленим". А зараз вже масово забувають за кого ж голосували.
13. luna / 20 лютого 2020, 17:51 Цитувати
Всі ці протестувальники нагадують мені вовчу зграю...А ще, що цією зграєю хтось уміло управляє. Соромно і страшно за людей .... М-да, народ, перевірку на людяність ви не пройшли !

Змінено 20.02.2020, 18:26
14. luna / 20 лютого 2020, 17:53 Цитувати
Кожен із нас повинен уявити : а що коли в одному із автобусів їде ваша донька чи син ?
15. luna / 20 лютого 2020, 18:13 Цитувати
Згадалась історія , коли з Чорнобиля везли автобуси дітей, а люди кидали в них каміння....Огидно за все , огидно за людей ! Якби всі так активно виганяли окупанта з нашої землі , а не українців з Уханю,думаю у нас давно б наступив уже мир на Донбасі...
16. Borch / 20 лютого 2020, 18:45 Цитувати
12.Filon
«Шановний Борщ, в цілому погоджуюся, але із одним але. Зеленський прийшов до влади на найжорсткіших маніпулятивних технологіях.»

Якби я рвався до влади, використав би ще жорсткіші технології. Тут по іншому ніяк. Не бачу в цьому нічого поганого. Немає різниці які в тебе цілі, шлях один. Так було, і буде. Не було ще ні одного правителя який отримав владу без схожих маніпуляцій. Наслідники не рахуються. Хоча і там, завжди були маніпуляції, просто джерело влади складалося з меншої кількості об’єктів. Придворні, князі, і тд. Просто часи міняються і технології стають складнішими. Вас же не бентежить сучасні методи передачі інформації, чому тоді бентежать сучасні методи отримання влади?
12.Filon
«Клоуни думали, що фейки завжди працюватимуть на них, а меч виявився гострим з обох боків.»

Отримає не по заслугам а по слабості. Нажаль Зеленський демонструє слабкість в мережі. Це яскраво видно по слабкій протидії маніпуляціям соціальною думкую, фейкам, ботам, і іншій підривній діяльності в мережі. Саме цікаве, що все це діло рук однієї групи, а не всієї опозиції. Знаючи тонкості політики Зе які ще не всі змогли зрозуміти, чи не хочуть, ніхто клин клином вибивати не збирається. Можу лише припустити, що розсекречення справи майдану, і це неадекватство просто співпало в часі. За останні дні активувалась фейкова діяльність, стаття одна жовтіше другої. То податки на переводи, то неможливість отримання спадщини, то ще якийсь шлак. Підняті сплячі боти, які спочивали ще з 16-17 років. Хтось явно чує жарене. Робимо ставки, весною когось посадять чи не посадять? :)))

ПС. Моє відношення до зелених, не ворують і це добре. А що вони клоуни, який народ такі і клоуни. Чи вам високо інтелектуальних продуманих спеціалістів подавай. Вони вже давно зрозуміли що тут ловити нічого. Ситуація в Санжарах ще раз це підтверджує. Таке враження що люди думають що вони комусь потрібні. Ті хто в раді, це те що лишилось, те що по краще вже давно і далеко. Кращих ще пошукай.
17. Filon / 20 лютого 2020, 19:09 Цитувати
16.Borch
« Вас же не бентежить сучасні методи передачі інформації, чому тоді бентежать сучасні методи отримання влади?»

У тому то й справа, що бентежать. А в цілому, знову ж, важко із Вами не погодитись.
18. Filon / 20 лютого 2020, 20:37 Цитувати
16.Borch
«Моє відношення до зелених, не ворують і це добре»

А ось тут хотілося б уточнення. А чому Ви впевнені, що "не ворують"? А я впевнений, що крадуть. Ось цей наш недогубернатор, приміром. Він щось триндить про боротьбу із нелегальними карєрами і заправками, а я розумію, що він просто перенаправляє фінансові потоки на своїх ставлеників. От він заявляє, що по фактах недобросовісного ремонту доріг потрібно звертатися особисто до нього. А я розумію, це як взяття ним під свій особистий дах фінансових потоків і крадіжок на дорогах. А прямо красти - це моветон. ВІн даватиме красти. І не маю жодної підстави думати по-іншому.
19. Ltava / 20 лютого 2020, 21:02 Цитувати


Змінено 24.02.2020, 12:29
20. Borch / 20 лютого 2020, 21:44 Цитувати
18.Filon
«А чому Ви впевнені, що "не ворують"?»

Це особиста суб’єктивна думка, можливо не вірна. Поки не має переконливих доказів що крадуть, вважаю що не крадуть. Апріорі.
18.Filon
«А я впевнений, що крадуть.»

Це Ваша суб’єктивна думка, можливо вірна. Коли зявлятся переконливі докази що крадуть, і я буду вважати що крадуть. Апостеріорі.
21. Чудо Юдо / 21 лютого 2020, 09:26 Цитувати
20.Borch
«Коли зявлятся переконливі докази що крадуть, і я буду вважати що крадуть. »

Знаєте коли вони точно з’являться? Через 4 роки, напередодні виборів :)
Викопають тоді все і всім покажуть, як викопали про Пороха.
Хоча із презумпцією невинуватості важко не погодитися.
22. orakul / 21 лютого 2020, 14:13 Цитувати
7.Irina1603
«Ви про що,навіщо їх сюди везти,в разі якщо вони хворі то на Україні вони 100% не вилікуються,смерть гарантована,»

Позиція істинного поцреота, нікуди правди діти. Цікаво, чому мовчать прохвесора від медицини і просто медики? Наскільки мені відомо ліків від вірусів не існує. Якщо грип лікувати, то він пройде через тиждень, а якщо не лікувати - то через сім днів. Від тих вірусів ніхто не вмирає, вмирають від ускладнень. І ще, цікаво, чому поцреоти так сполошились від банального грипу, яким ті люди ще й не хворі, і тупо не цікавляться тим, що тут роблять 7 чи 8 американських біолабораторій діяльність яких засекречена.
23. orakul / 21 лютого 2020, 14:14 Цитувати
19.Ltava
«Привичка кидати каміння в людей ІНШИХ закладено у нас релігійно , чому дивуєтесь »

Ти ростеш прямо на очах. Молодець
24. orakul / 21 лютого 2020, 14:22 Цитувати
15.luna
«Згадалась історія , коли з Чорнобиля везли автобуси дітей, а люди кидали в них каміння.»

От коли таке було, щось не пригадую? Луна, це мабуть та сама Селена?
15.luna
«Якби всі так активно виганяли окупанта з нашої землі ,»

І де там на вашій землі окупанти? Чи ви маєте на увазі дончан? О да! Все це на одне лице, і все це таке рідне поцреотам - не пустити людей до рідної домівки, вигнати із землі предків мешканців Донбасу, які мають іншу чим поцреоти думку стосовно перевороту. Браво і СУГС.
25. orakul / 21 лютого 2020, 14:29 Цитувати
11.Borch
«Лев не може бути царем курей. В курей, царем може бути тільки півень. Думаю Зеленський уже жаліє що поліз в уКрятник. »

Та невдала аналогія. Зельц не лев. А півень своїх курей захищає, навіть сам не їсть поки кури не поклюють.
26. orakul / 21 лютого 2020, 14:37 Цитувати
16.Borch
«. Немає різниці які в тебе цілі, шлях один.»

Оце блін мудра мисля. Точно так, один шлях і в управлінні, як один велосипед для поїздки. І коли свідомі починають тут згадувати "совок", «сталіна» і свою "демократію", то це чомусь забувають. А на справді вони і їх методи нічим не кращі а набагато гірші. І тут повертаємося до цілі. Головне - ціль. Ціль у Сталіна була блогородна. А ціль у сучасних керовників - особисте збагачення. Це примітина тваринна ціль. І завдання лохторату - навчитися бачити ціль чергового кандидата.
27. orakul / 21 лютого 2020, 14:40 Цитувати
16.Borch
«Чи вам високо інтелектуальних продуманих спеціалістів подавай. Вони вже давно зрозуміли що тут ловити нічого»

На жаль це так

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.