Після силової зачистки, автобуси із українцями заїхали у Нові Санжари

Після силової зачистки, автобуси із українцями заїхали у Нові Санжари

Автобуси із українцями, котрі прибули на Батьківщину із Китаю підїхали до територіх на якій знаходиться санаторій Нацгвардії близько 20-ї години. За кілька хвилин до цього поліцейські, отримавши команду, силою відтіснили протестувальників із під’їздної дороги.

Під час вїзду транспорту на територію закладу останні із мітингарів устигли камінням розбити вікна в автобусах і підпалили імпровізовану барикаду із автомобільних шин.

 


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
20 лютого 2020, 20:30 | Нові Cанжари | Надзвичайне



1. Poltava / 20 лютого 2020, 22:34 Цитувати
відверто, огидно було дивитися на наших земляків. П"яні, не побоюся навіть сказати - тупі. Якби хтось із їхніх близьких попав в таку халепу, невже б так само вийшли і кричали? Я впевнений, що ні. Ось ми і показали світові свою сущність. Ми раді задавити одне одного, аби «мені» було добре, а сусід хай сам вирішує свої проблеми.
2. alist / 20 лютого 2020, 23:12 Цитувати
Так боялись, що їх діти заразаться коронавірусом, що побили вікна в автобусах - ГЕНІЇ!
А тепер уявіть себе на місці цих людей - везуть поміж палаючих барикад, навіжені з випученими глазами кидають по вікнах каміння, щось репетують. Я думаю в цей момент, вони відчували себе єдиними здоровими людьми в цьому вертепі. А тепер згадайте, що там наприклад є дев’яти річний хлопець - може мітинганти і вашим дітям таке влаштувати?
А вже є інформація, що одній дівчині з Кривого Рогу, яка прилетіла цим рейсом з Китаю в фейсбуці, якісь «люди» (можливо і новосанжарці) писали побажання "щоб ви здохли, щоб не їхали сюди" tsn.ua/ukrayina/schob-vi-zdohli-i-ne-yihali-syudi-mati-ukrayinki-yaku-evakuyuvali-z-uhanya-rozpovila-pro-pogrozi-1495005.html
Не кажучи вже про те, що половина до кого підходили журналісти, були бухі в ж....
Я оце полазив і почитав (слава перекладачу), що пишуть в світі - тепер побачив, як пишеться "Нові Санжари" на більшості мов світу, від китайської до іспанської. Так от скажу, для паплюження України в світі, Ви, новосанжарці, зробили більше ніж всі наші політики/маньяки/злодії разом узяті. І це враховуючи, що Росія тільки включає свою пропаганду на цю тему. Раді?
Знаєте модне тепер слово "токсичні"? Це тепер про вас, ніхто нормальний невідправить свою дитину в будинок відпочинку до таких навіжених. Щоб їх камнями побили? Та навіть саме слово - новосанжарець, тепер стає в один ряд в "тітушкою", "йовбаком", "ватником". Знаєте, ви так боялись коронавіруса, що в результаті самі захворіли на вірус безумства і безчестя.
P.S. А ще обрадую вас, сайт «Миротворець» пообіцяв вичислити по відео та фото провокаторів, організаторів цього мерзотного вчинку. Так що, велика слава не омине і вас особисто.
P.P.S. А тепер чекайте новосанжарці дотацій, субвенцій і просто коштів з бюджету, ага, не здивуюсь коли вам і громаду розформують. І правильно зроблять. Томі що, це для людей, а не для....
3. Fed654Frumos / 21 лютого 2020, 08:18 Цитувати
Ненормативна лексика
Але є й позитив для України-згуртованість!Згуртованість всієї країни проти маленького забиченого містечка,якому й на краплю не пояснили нічого про цю хворобу,але ж тепер їх можна ’’опускати’’ по повній,бо хулі,нас же вся ця хуйня оминула,тепер можна й патріотизм проявити,тіпа:’’які гандони,виявляється в Санжарах живуть,ми б навіть по всій Україні в кожну домівку по хворому забрали. Хоча тим часом всі зітхнули з полегшенням:’’Ну слава Богу,нас пронесло!!!!!!!!:(

Змінено 21.02.2020, 08:48
4. Selena2017 / 21 лютого 2020, 09:59 Цитувати
1.Poltava
« огидно було дивитися»


Агов, чоловіцтво мокроштанне ! Не були , не бачили , не відчували й не терпіли , на об"єктивність не страждаєте , нездатні глибоко проаналізувати причини , що спонукали людей на спротив, не виділяєте головної думки всіх, хто озвучував її журналістам , не допетруєте, звідки в цієї події ноги ростуть - НИШКНІТЬ !!! Залишайтеся по своїх запічках , біда вас не дошукається якийсь час... Кажуть : "в сім"ї не без виродка" , це їхніми руками шкода зроблена , за яку соромно всім іншим.

Змінено 21.02.2020, 10:05
5. микола козак / 21 лютого 2020, 10:09 Цитувати
4.Selena2017
« Не були , не бачили , не відчували й не терпіли »

Непотрібно і бути в стаді підбурених ідіотів.Ви вважаєте себе патріотами , які готові знищувати своїх співвітчизників.Ви просто зомбовані ....... .Якщо ви боїтесь вірусу , то для якої мети ви били вікна в закритих автобусах.
6. Rety / 21 лютого 2020, 10:12 Цитувати
4.Selena2017
«Залишайтеся по своїх запічках , біда вас не дошукається якийсь час... »

Ну що тут скажеш... Шмара...
7. Beri Mor / 21 лютого 2020, 10:29 Цитувати
Ненормативна лексика
Доброго ранку,шановні.Що можна сказати з цього приводу...сумно...Скажу так,я був безпосереднім учасником цієї акції.До цього в таких заходах я ніколи не був.Побачене вразило....Їдучи в Санжари після закликів в соцмережаж "Наших бьют",чесно скажу,ми з сином відчували себе Че Геварами.Приїхавщи,захотілося відразу поїхати додому,чесно!Кількість людей,які мололи що угодно і як угодно зашкалювала.Адекватних відсотків 10.Вибачте,але і я свою скромну персону відносю до них(чисто з суб"єктивних причин:)Але вирішили "достояти".Особисто я надавав інтерв"ю провідним каналам не приховуючи ні ПІБ,ні звідки я.Але вражала кількість п"яних дебілів,які мололи на камеру таке...це жах! Коли почало темніти і стало ясно,що цих нещасних везуть в Санжари(без варіантів),то поїхали додому (з радістю).Доїхавши до Бутенок в місцевому кафе побачив по ТВ,що побили навіть вікна в автобусах,в яких їхали ці "мнимые больные".Відчуваю,що хворих серед протестувальників (саме під кінець цього заходу) явно більше,ніж привезли в автобусах.До речі,Нацгвардійцям-респект!Адекватні,толерантні.Хоча,знову ж таки, я до кінця акції не добув,тому,що було вночі не знаю.
8. orakul / 21 лютого 2020, 13:50 Цитувати
2.alist
«сайт «Миротворець» пообіцяв вичислити по відео та фото провокаторів, організаторів»

Писав, писав і завершив. Та той сайт сам і причетний до організації
9. Fed654Frumos / 21 лютого 2020, 13:53 Цитувати
З Уханю в Бухань:)
10. orakul / 21 лютого 2020, 13:59 Цитувати
4.Selena2017
«, не допетруєте, звідки в цієї події ноги ростуть»

Та від вашого Петі, а може від Бені-спасітєля і ростуть. Хіба не очевидно, що акція направлена проти України і проти Зельца. Треба подивитися, що там на 1+1 і на 5-му розказують і проясниться. Але мені, чесно кажучи, дивитися ці пришелепуваті канали не хочеться. Може хтось тут напише. Посилання на www.youtube.com

Змінено 22.02.2020, 19:02
11. orakul / 21 лютого 2020, 14:00 Цитувати
5.микола козак
«.Якщо ви боїтесь вірусу , то для якої мети ви били вікна в закритих автобусах. »

Шукати логіку в діях пришелепків - марна справа. Це я тут вже не один рік намагаюся довести.
12. orakul / 21 лютого 2020, 14:04 Цитувати
7.Beri Mor
«Відчуваю,що хворих серед протестувальників (саме під кінець цього заходу) явно більше,ніж привезли в автобусах.»

Ну та українці ще й до цього були хворі. Це їх лишній раз протестували. Ти б краще написав, якщо знаєш, скільки там башляли, що там правосеки робили? Не самі ж новосанжарці так дружно згуртувалися. Посилання на www.youtube.com
13. Beri Mor / 21 лютого 2020, 15:08 Цитувати
12.orakul
«. Посилання на www.youtube.com
»

Шановний,перефразуючи Булгакова,я скажу тобі так:
-И -боже сохрани-не слушай до обеда євреев!
-Гм...Да ведь других нет.
-Вот никого и не слушай.

Змінено 21.02.2020, 15:21
14. Beri Mor / 21 лютого 2020, 15:18 Цитувати
Ненормативна лексика
12.orakul
«Ти б краще написав, якщо знаєш, скільки там башляли, що там правосеки робили? Не самі ж новосанжарці так дружно згуртувалися»

Скільки кому башляли,а головне де,незнаю,клянусь.По крайній мірі біля мосту і вдень.Там же ще біля санаторію вночі,судячи з відео чудили,(хоча це м"яко сказано).Провокаторів явних не бачив,я ж кажу, а дебілів та алкашів була куча.
15. Beri Mor / 21 лютого 2020, 15:51 Цитувати




Змінено 21.02.2020, 16:03
16. Beri Mor / 21 лютого 2020, 16:11 Цитувати
Ненормативна лексика
15.Beri Mor
«Змінено 21.02.2020, 16:03»

Видалив,бо написав зайвого побачивши нік Селени,згадавши старі образи.А потім подумав,"кто старое помянет,тому....А я вже й так хуйово бачу...:)

Змінено 21.02.2020, 16:12
17. Selena2017 / 21 лютого 2020, 16:51 Цитувати
Бері Мор , можете повірити, що і я не пам"ятаю колишніх образ - між нами. Тут є від кого іншого зціпити зуби і не обзиватися , так як я й робила тривалий час. Оцінка подій , що сталася, змусила (думаю, ненадовго) обізватися. Ви багато бачили на власні очі, маєте свою думку, вона висловлена. Але ми всі ще не зібрали повної картини того, що відбувалося, бо сьогодні додаються нові деталі, від яких холоне душа. Потрібен час, щоб вляглися емоції та охолола гарячка. Ще ніколи не було так, щоб до справедливого спротиву не домішувалася нечисть. Її плекає на свою підтримку знаєте хто. Вашого розуму вистачить , щоб розібратись у цій події в різних ракурсах, хочу в це вірити. А тепер моделюємо ситуацію : ця лиха година обминула Санжари і тупо приперлася в Кобеляки , там теж можна без відповідної підготовки приймати всіх "котів у мішку". Гарантую, що у вас був би ще один Львів, Тернопіль , і кобелячани приймали б на свою голову всю дурь, яка б полилася від тих, кого поки що , повторюю: поки що ! обминуло. Як полощуть оце сьогодні санжарців, які вийшли сказати владі, що вони не бидло. Даруйте, якщо й цього разу я чимось образила. На суддях, вважаю, повинна бути випрана мантія і без латок.
18. Beri Mor / 21 лютого 2020, 17:43 Цитувати
Ненормативна лексика
14.Beri Mor
«, а дебілів та алкашів була куча.»

Сука,улибнуло:"Везіть всіх цих больних в""Епіфанію".Я думаю пизда "ПЦУ".Вірус,блін,більше всього мозковий.
19. Rety / 21 лютого 2020, 18:54 Цитувати
18.Beri Mor
«Вірус,блін,більше всього мозковий.
»

Підтримую
20. orakul / 21 лютого 2020, 19:14 Цитувати
17.Selena2017
« Ще ніколи не було так, щоб до справедливого спротиву не домішувалася нечисть. Її плекає на свою підтримку знаєте хто»

Невже Путін? Бо в азарті щось про нього забули. А нечисть нікуди не домішується. Нечисть наперід вичисляє і використовує ваш спротив. Більше того, вона його породжує і доводить до потрібної кондиції а потім використовує проти лошар і для свого гешефту. Нечисть зараз навчилася навіть програмувати думки лошар, їх бажання, їх недоволення. Для прикладу можна привести майдан, коли використали лошар по повній програмі. А підстав для невдоволення тоді було в десятки разів менше ніж зараз. Але зараз гідні, блін, скоро будем без останнього що ще лишилось, але все одно СУГС. Да, і по темі, гідні лікарі співають Гімн бо відфудболили своїх пациєнтів. Лікарі... Таки дійсно дніще Посилання на www.youtube.com
21. Ltava / 22 лютого 2020, 17:18 Цитувати
17.Selena2017
« А тепер моделюємо ситуацію : ця лиха година обминула Санжари і тупо приперлася в Кобеляки ,»


Гарантую що булаб така сама каша як і у санжарах, рівень заляканності населення одинаковий :((
22. Ltava / 22 лютого 2020, 17:20 Цитувати


Змінено 24.02.2020, 12:28
23. orakul / 22 лютого 2020, 19:09 Цитувати
22.Ltava
«Санжарівці розпочали посипати голову попелом і каятися:»

Нехай не ведуться. Хто їм винен? Тепер їх виставили пришелепками на весь світ, а Бенін ТСН каже, що ніякого грипу нема, а його рабин може їх приютити, бо він же тіпа милосердний, він же спасітєль, а не таке ракло як великоукри. Ну і як тобі розводняк?Посилання на tsn.ua
24. Selena2017 / 22 лютого 2020, 21:28 Цитувати
22.Ltava
«Санжарівці розпочали посипати голову попелом і каятися:((»


Лтаво , будь ласка, підтвердіть фактами своє повідомлення про каяття. Буду вдячна.
25. Ltava / 23 лютого 2020, 05:47 Цитувати
24.Selena2017
«Лтаво , будь ласка, підтвердіть фактами своє повідомлення про каяття. Буду вдячна.»


Та подивіться заяви своїх земляків і Головихи -"я не я і хата не моя":((, тітушки винуваті:(( Я особисто бачив блокпост в М.Кобелячку ! тітушки ставили чи місцеві?

Посилання на www.youtube.com

Змінено 23.02.2020, 07:04
26. Fed654Frumos / 23 лютого 2020, 07:23 Цитувати
Лтава,скажи чесно,бухаєш крєпко?З утра твій допис завжди перший і явно що ти вже збігав на ’’точку’’.
27. Ltava / 23 лютого 2020, 07:55 Цитувати
26.Fed654Frumos
«Лтава,скажи чесно,бухаєш крєпко?»


Заздрість Вас не прикрашає :))
28. Selena2017 / 23 лютого 2020, 12:49 Цитувати
25.Ltava
« заяви своїх земляків і Головихи »


Лтаво, може Ви звернули увагу, що я писала про те, що повинні влягтися емоції та охолонути гарячі голови ? Такий час поволі настає , санжарці обговорюють подію , кожен свою частину баченого , складається більш-менш цілісна картина . Про її деталі не поширюватимуся, озвучаться й без мене. Тільки попрошу Вас і всіх на цій сторінці : заради справедливості НЕ ПЛУТАЙТЕ САНЖАРЦІВ з ГОЛОВИХОЮ та її патроном . Це кара Божа над селищем, отому вереску ні на йоту вірити не можна. А чужих завезених справді було багато. Досвіду в тих, хто заварив таку кашу багато, а гості , що прилетіли , і місцеві однозначно заручники створеної ситуації.

Змінено 23.02.2020, 12:52
29. Ltava / 23 лютого 2020, 13:48 Цитувати
28.Selena2017
« місцеві однозначно заручники створеної ситуації.»


А Олег Решетило свій чи чужий ? Дивився як він із мітингувальника перетворювався в журналиста а потім у критикана місцевих невігласів :)))
30. Selena2017 / 23 лютого 2020, 14:17 Цитувати
29.Ltava
«А Олег Решетило свій чи чужий ? »


Олег Решетило виріс в Санжарах , проживає в Решетилівці , видає газету «Година» ( не впевнена , чи це повна її назва) , отже, він фаховий журналіст. Події в Санжарах його завжди цікавили і неодноразово висвітлювалися на сторінках цієї газети об"ективно. Чому б і не цього разу? Якого невігласа критикував - не зауважила, тому не можу дати оцінку, спрямуйте мої пошуки , тоді матиму, що сказати. Не хочеться нікого розгнівити , але таки скажу : не варто зациклюватися на окремих деталях, вони відволікають від основного : хто автор , режисер , виконавець ? Це моя , жіноча логіка, можете її зневажати тільки тоді , коли правильно розберетесь , ще й мене просвітите. Ще й сьогодні по селищу шугають атозаки, повні поліцейських розкішні «Міцубісі» , синім криком крутять. Слава Богу, хоч сиренами не ревуть . Зате харківські байкери ось-ось заявляться проти " мракобесия " воювати з нами.
31. Ltava / 23 лютого 2020, 14:42 Цитувати
30.Selena2017
«спрямуйте мої пошуки , тоді матиму, що сказати.»


перший його стрім був з районної ради де він радив губернатору вивозити хворих у кончезаспу, потім він як журналіст давав інформації біля санаторію а зараз як проповідник повчає жителів санітарної культури:))))
30.Selena2017
« хто автор , режисер , виконавець ? »




Змінено 24.02.2020, 12:26
32. Selena2017 / 23 лютого 2020, 16:09 Цитувати
31.Ltava
«мені показалося »


Лтаво, можете з повною впевненістю не хреститися - не показалося. Ще й дехто з вірних грунт підготував.
33. Selena2017 / 23 лютого 2020, 16:16 Цитувати
31.Ltava
«а зараз як проповідник повчає жителів санітарної культури:))))»


Я ж не врахувала одного : Решетило кобелячанам відомий як близький родич ! Каюсь...
34. Ltava / 23 лютого 2020, 18:21 Цитувати
33.Selena2017
« близький родич»


Чий ?
35. Selena2017 / 23 лютого 2020, 18:52 Цитувати
34.Ltava
«Чий ?»


Добре знаєте його і без мене, дарма старалась.
36. Ltava / 24 лютого 2020, 06:58 Цитувати
35.Selena2017
« дарма старалась.»


Дарма нічого не буває !:))))))))))
37. Selena2017 / 24 лютого 2020, 10:16 Цитувати
36.Ltava
«Дарма нічого не буває !:»


Та мені вже байдуже , хто що подумає , які висновки зробить з мною написаного, бо як і багато хто в селищі емоційно виснажені настільки, що сусідам таких відчуттів не бажаємо. Користі з цього не маю, та й не прагнула урвати. Просто не зуміла донести тим, хто почав приписувати цій події п"яних та так дурнуватих , а суті не второпав. Як ото : а слона-то я и не приметил . Такої публіки скрізь вистачає , для них це розвага в затуманених мізках. А в Кобеляках , що : всі з святими німбами над головами?

Лтаво, я б змінила Ваш коментар на " Випадкового нічого не буває !" А, може,й так правильно, вже не наполягатиму.
38. Ltava / 24 лютого 2020, 12:00 Цитувати
37.Selena2017
«А в Кобеляках , що : всі з святими німбами над головами?»


Боже збав!:))
В кобеляках ще більша проблема з мізками, ми ж розпадлючені оптовими базами в Буденках, Цукровим заводом і згущонкою в Біликах. рибою з Світлогірська та теплицею в Радянському та Орлику , а добавити сюди касянят із грошима то уявіть яка манія величності у кобилятчан :))
39. Filon / 24 лютого 2020, 12:06 Цитувати
37.Selena2017
«. Такої публіки скрізь вистачає , для них це розвага в затуманених мізках. А в Кобеляках , що : всі з святими німбами над головами? »

Селено Ви правильно пишете, що такої публіки вистачає скрізь. І в кобеляках було б щось схоже аби сюди тих людей повезли. Але проблема в тому, що зараз на перших ролях саме отака публіка. Скажете, що то журналісти спеціальео таких шукали? Неправда. Наші Саня і Рома протягом доби пробували пошукати адекватних у перших рядах, особливо серед місцевої влади. Де були адекватні, чому не стали між поліцейськми і неадекватами? СУпрун, Коба, новий голова адміністрації. Ні я їх згаданих чиновників ні в чому не обвинувачую, і не висуваю їм претензій. Але висновки повинні зобити усі.
40. Selena2017 / 24 лютого 2020, 13:44 Цитувати
39.Filon
«9. Filon / сьогодні, 12:06»


Ігоре Миколайовичу, у мене немає жодних підстав звинувачувати Саню та Рому, від мене цього ніде й не звучало. Та й Ви за всіх не ручайтеся , бо були й такі , що шукали. За нашу владу (місцеву) - окрема розмова, яку починати передчасно, нехай ті претензії та обвинувачення визріють остаточно та оприлюдняться. Я живу в Санжарах довгі роки, знаю людей, вони дуже різні , всіх трьох названих очільників бачу наскрізь ( не поспішайте глузувати , не самовпевнена) , тому мені дуже болить те, як нас тупо роздавили , і хто цьому сприяв - стало ясно , як день. Думаю, наші з Вами визначення адекватних і неадекватних - різнитимуться. В такому наелектризованому натовпі стримуватися важко , про це цілі теорії створені. Та ще при тому, як це було обставлено сильними світу цього та тих, про кого й слова не підберу зараз, мабуть, гаддям повзучим...
41. Selena2017 / 24 лютого 2020, 13:57 Цитувати
38.Ltava
« то уявіть яка манія величності у кобилятчан :))»


Та нехай буде й манія величі , не перечу. Тільки ж перш , ніж плювати в сусідський колодязь, хоч трохи подумати б , як дехто тут відразу кинувся.
42. Ltava / 24 лютого 2020, 17:15 Цитувати
40.Selena2017
«тому мені дуже болить те, як нас тупо роздавили , »


Не давайте себе давити і робити крайніми !!!!!

41.Selena2017
« як дехто тут відразу кинувся.»


Я не кидався, хоча з самого початку говорив про підставу:((
43. Selena2017 / 24 лютого 2020, 19:15 Цитувати
42.Ltava
«Не давайте себе давити і робити крайніми !!!!!»


Лозунги і заклики легше прголошувати, ніж здійснити. До цього ми ще всі не готові

42.Ltava
«Я не кидався, хоча з самого початку говорив про підставу:((»


Я й не мала Вас на увазі зовсім. А про «підставу» - цілком справедливо.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.