Як вберегтися від коронавірусу: мити руки і не їсти «какашки»

 Як вберегтися від коронавірусу: мити руки і не їсти «какашки»

У суботу перед жителями Нових Санжар із невеличкою лекцією виступив відомий в Україні і за її межами дитячий лікар Євген Комаровський. Із присутнім йому гумором він легко і доступно пояснив людям, чому немає потреби панікувати з приводу нової хвороби. Проводжали медика ледве не овацією.

Потрібно сказати, що новосанжарці з деякою пересторогою поставилися до приїзду Євгена Комаровського. Причиною цьому став досить емоційний виступ лікаря розміщений на відео платформі Ютуб. У всякому випадку за ті півгодини, доки чекали появи Євгена Олеговича в залі багато людей передивлялися цей та інші відео сюжети про вже історичні події 20 лютого. А потім вже після лекції кілька жінок емоційно доводили лікарю, що вони ж таки не «бидло», як їх показали деякі ЗМІ та інтернет-блогери.

Взагалі ж Євген Олегович пояснив, що новітній коронавірус набагато безпечніший для здоров'я і життя людей, аніж звичайний грип, який щорічно призводить до смерті сотень тисяч землян. А паніці можна було запобігти аби влада замість «бетеерів» і таємної спецоперації прислала у Нові Санжари кілька фахівців-медиків для проведення роз’яснювальної роботи. І робити це було потрібно за два-три дні до приїзду українців із Китаю.

Детальніше – у відео сюжеті та наступному номері «ЕХО»


Автор: Ігор Філоненко

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.