Через півтора року скарг комунальники спиляли березу, але не ту

Через півтора року скарг комунальники спиляли березу, але не ту

До редакції Сусіди.City прийшов житель Корюківки Петро Ортяшов. Каже, може, кому й смішно, але йому не дуже: комунальники переплутали берези на їхній вулиці. І тепер він знову не може спокійно спати вночі.
Петро Ортяшов розповів, що біля його двору виросла береза, яка хилиться прямо в двір. Коли здіймається вітер — хоч з хати втікай, так боязко, що впаде і все потрощить. Торік у березні 65‑річний корюківчанин подав заявку до міськради, щоб спиляли дерево. Чекав півтора року. Нарешті, стало відомо, що дерево спиляють. Вимкнули світло, приїхали працівники КП «Благоустрій».

Проте так сталося, що Петру Петровичу треба було в цей час відлучитися. Та коли він повернувся, на нього чекав справжній сюрприз. Комунальники спиляли не аварійне дерево біля його будинку, а струнку берізку коло хати сусіда. А на його дереві лише трохи обрізали гілки. Петро Ортяшов хоче, щоб комунальники виправили свою помилку

Він розхвилювався, каже хлопцям: «Спиляйте і мого велетня». А вони відповідають, що заявка була лише на одне дерево. Нічого вдіяти не можуть. Чоловік — до міськради. Перший заступник міського голови Олександр Савченко пообіцяв, що на початку вересня ситуацію виправлять. Петро Петрович сподівається, що так і буде, але до того моменту, каже, дожити треба. І щоб вітру сильного не було, бо береза ще дужче похилилася до його двору.

6 вересня 2020, 18:33 | Полтавщина | Цікаве

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.