У Кобеляках розлютувався коронавірус

У Кобеляках розлютувався коронавірус

Протягом останніх двох тижнів крива захворюваності на коронавірус різко пішла вверх. Причому, не лише в загальному по Україні, а й у Кобеляцькому та сусідніх районах.

5 жовтня облдержадміністрація і медики повідомили про чотири нових випадки захворювань на корона вірус у Кобеляцькому районі. Наступного дня прийшли ще три позитивних тести.

Таким чином із початку карантину, тобто із кінця березня в Кобеляцькому районі виявили вже 49 хворих на KOVID-19. Більшість цих випадків закінчилися успішним одужанням. Причому, майже всі хворі лікувалися вдома, що свідчить про легкий перебіг хвороби.

Зараз усіх кобелячан із встановленим діагнозом і тяжким перебігом коронавірусної інфекції відправляють лікуватися в медзаклад у Горішніх Плавнях.

 

А що у Нових Санжарах?

Як розповів головний лікар Новосанжарського Центру ПМСД Олег Яковенко, від початку карантину в районі на Ковід-19 захворіли 62 жителі. При цьому 25 уже одужали.

— Із 37 інфікованих троє перебувають на стаціонарному лікуванні. Їх стан середньої тяжкості. 34 хворих лікуються амбулаторно. Наразі серед жителів району, у яких виявили коронавірус, немає дітей.

6 жовтня 2020, 16:22 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.