Із нового року дротове радіо не працюватиме

Із нового року дротове радіо не працюватиме

За інформацією пресслужби облдержадміністрації, із 1 січня наступного року на Полтавщині припиняє роботу мережа проводового радіомовлення.

Відповідне рішення було прийняте керівництвом товариства «Укртелеком» через масову відмову від послуг дротового радіо. Отож, із нового року в Полтавській області «укртелекомівці» не надаватимуть таку послугу.

У  повідомленні сказано, що, зважаючи на розвиток цифрових засобів комунікацій і наявність безплатної альтернативи у вигляді ефірного мовлення, кількість користувачів проводового радіо в Україні постійно скорочується. Проводове мовлення втратило свою популярність як засіб комунікації. Враховуючи зазначене та стан фізично і морально застарілого обладнання мережі проводового радіомовлення, відсутність ремкомплектів, відповідно до вимог статті 35 Закону України «Про телекомунікації», Укртелеком прийняв рішення припинити з 1 січня 2021 року надання послуг проводового радіо в Полтавській області (крім міста Полтави) для всіх категорій споживачів».

Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном контакт-центру 0-800-506-800.

На офіційному сайті ПАТ «Укртелеком» зазначені тарифи на послуги проводового радіомовлення для фізичних осіб із 1 березня 2020 року. Місячна абонентська плата за користування основною радіоточкою коштує 45 гривень.

10 листопада 2020, 10:50 | Полтавщина | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.