Східний гороскоп — 2021

Східний гороскоп — 2021

Китайський гороскоп заснований на 12-річному місячному циклі і має велике значення для китайців. Вони вірять, що знак, який управляє роком, сильно впливає на долю і здоров’я всіх людей. Тому дуже важливо заручитися підтримкою китайського знаку і завоювати його довіру, щоб він допомагав людині у всіх починаннях.

Китайський Новий рік святкують в ніч на другий молодик після зимового сонцестояння. Рік Бика триватиме з 12 лютого цього року до 30 січня наступного.

 

Щур

За китайським гороскопом, людей, народжених у рiк Щура, чекає сприятливий перiод. 2021-ий буде наповнений несподiваними сюрпризами. Удача йтиме в ногу зі Щурами увесь рік, прогноз здебільшого передбачає лише позитивні новини i фiнансовий прибуток. Та iнодi знадобляться сильна воля i проникливiсть, щоб обійти конкуренцiю i зберегти те, що накопичувалося роками. Досвiд — помiчник у багатьох питаннях.

Цей рiк дозволить розкрити недоброзичливцiв i вiдкрити в собi багатий потенцiал. Не виключенi конфлiктнi ситуацiї, пiсля яких можна буде зав`язати дружні вiдносини. Новi друзi та надiйнi дiловi партнери допоможуть досягти матерiальної незалежностi. Особливо складних проблем у життi Щура не очiкується. Усi змiни в 2021-му будуть впливати на внутрiшнiй розвиток. Прогрес у роботi, духовнi цiнностi й реалiзацiя нових iдей — усе це укрiпить позицiї в найрiзноманiтнiших напрямках.

Рiк металевого Бика стане для Щура справдi доленосним i багатим на радiснi моменти. Очiкуються сiмейнi свята, весiлля, народження дітей i змiна мiсця проживання. Ну, а тим, хто давно шукав «другу половинку», вдасться познайомитися з цiкавою людиною.

 

Бик

Можна представити, як трiумфують усi, хто з`явився на свiт у рiк Бика. Так, наступає ваш перiод, але вам доведеться багато працювати i долати труднощi.

Хочеться зiбрати багатий урожай i досягти поставлених цiлей? Отже, вiдпочивати на лаврах рано. Успiх на боцi тих, хто сам шукає шляхи розвитку i можливостi збагатитися. Удача не залишить, якщо працювати чесно, вiдпочивати повноцiнно i завершувати всi запланованi в рiк Щура проекти.

Зiрки радять поставити перед собою конкретнi завдання, не знижувати темп i «заправитися» оптимiзмом. Тiльки на наявнiсть грошей не розраховуйте, поклопочiться про змiцнення матерiальної бази на майбутнє. За китайським гороскопом, часу може хронiчно не вистачати на все задумане. Але якщо стати спостережливiшим i виробити тактику в роботi, то кар`єра пiде в гору. Шансiв на успiх i вигiдних пропозицiй буде багато. Тим, хто в рiк Щура ухилявся від виконання обов’язків, належить пройти ще декiлька випробувань у професiйнiй сферi. Головне, вiднесiться до всього спокiйно i швидко адаптуйтеся до нової обстановки. Складнi рiшення потрiбно ухвалювати обдумано, але в стислі терміни, щоб не паралiзувати самих себе у вiдповiдальний момент. Доля винагородить за заслуги, якщо упевнено реагувати на змiни та прислухатися до своєї інтуїції. Наполеглива праця — ось що потрiбно для досягнення мети.

На жаль, у особистому життi i кар`єрi Бику не уникнути стресів. Намагайтеся вчасно вiдпочивати, розслаблятися, спiлкуватися з друзями i позбавлятися вiд негативної енергiї.

 

Тигр

Тигр у схiдному гороскопi — третя тварина. 2021 рiк буде для таких людей неоднозначним, але яскравим на подiї. Можливi перепади настрою: вiд депресивного до позитивного. Стан тривоги з`явиться через тимчасовi труднощi в рiзних сферах життя. Але здаватися не слiд, необхiдно йти до намiченої мети.
Гороскоп передбачає певні конфлiкти в колективi. Необхiдно контролювати свої емоцiї, не вступати в безглуздi суперечки i уникати природної упертостi.

У цiлому, 2021 рiк для Тигра буде мирним i гармонiйним. Головне — шанобливо вiдноситися до керiвництва i вести рахунок особистих досягнень. Фiнансова сторона достатньо стабiльна, але будь-якi витрати i вкладення потрiбно заносити в блокнот. Не рекомендується вступати в конфронтацiю з керівництвом. Iнакше, усе це позначиться на матеріальному становищі й репутацiї.

Зiрки радять продумувати кожен свiй крок. Вiд вашої вiдповiдальностi i зiбраностi залежатиме багато. Навчiться витримувати паузу, щоб не потрапляти в серйознi конфлiкти. Занадто чутливi i сентиментальнi люди здатнi наробити дурниць навiть при розміреному перебiгу життя. Душевний комфорт забезпечить успiх у будь-яких починаннях. Сила волi й досвiд знадобляться в складних ситуацiях. Також можете звернутися до близького товариша, вiн точно допоможе. Рiк повний всiляких потрясiнь, тому Тигру потрiбно стати мудрiшим i стриманiшим.

 

Кролик

Якщо в Кролика у 2021 році виникнуть якiсь проблеми, то до їх рiшення він пiдiйдете мудро й упевнено. Реалiстичний погляд на речi допоможе утриматися на плаву. Господар року, Металевий Бик, не радить Кролику дiяти зопалу. Потрiбно стати гнучким i все ретельно аналiзувати перед тим, як зробити вибiр у роботi або коханнi.

У колективi Кролика чекає нелегке завдання: порозумiтися зi всiма спiвробiтниками. Природно, що керівництво не стане виключенням. Не бiйтеся здаватися iнiцiативнiшими та енергiйнiшими, нiж ви є. Якщо в 2021 роцi виробите стратегiчний план, то вiн приведе до високих результатiв. Терпiння i працьовитiсть допоможуть досягти кар`єрного зростання i лiквiдувати конкурентiв.

За схiдним гороскопом, у самотнього Кролика є шанси на зустрiч із супутником життя. Але почуття i емоцiї доведеться контролювати, щоб не перетворитися на легковажного романтика. Багато хто потрапить у тенети запаморочливого роману, який навряд чи приведе до серйозних стосункiв.

Зiрки рекомендують стати спостережливiшим i наполегливiшим, щоб досягти успiху в роботі. Не виключений моральний тиск з боку колег. Вiд розваг, якi вимагають кругленьких сум, краще вiдмовитися. Будьте уважнiшi до свого оточення, не iгноруйте важливі зв`язки. Придивляйтеся до нових знайомих, які можуть виявитися нещирими.

 

Дракон

Дракону в 2021 році гороскоп радить провести переоцiнку цiнностей, розпрощатися iз «зайвими» людьми i укрiпити стосунки з тими, хто в їхній долi грає дiйсно важливу роль.

Дракон — тварина уважна. Вiн вмiло користується своїми численними талантами для того, щоб отримати бажане. Проте, у 2021 роцi для реалiзацiї важливих грандiозних проектiв доведеться працювати більше, нiж звичайно. Будьте готовi також змиритися з тим, що подiї можуть розвиватися поволi i не за планом. Не дозволяйте негативним емоцiям брати гору, вчиняйте мудро, прислухайтеся до порад оточуючих.

Ваше серце вiльне? Гороскоп указує на те, що велика кiлькiсть романтичних побачень вам не свiтить. Та це не привiд турбуватися. Шанси зустріти свою долю все ще високi. Запасiться терпiнням, дайте шанс тим, хто давно до вас залицяється. Не гарячкуйте через дрібниці, iдеальних людей не буває. Зважтеся на зближення з тими, хто роздiляє вашi цiнностi. Iнша порада астрологiв для Дракона — не починайте будувати стосунки на брехнi. Вiдмовтесь вiд неї, якщо хочете, щоб ваше особисте життя було безтурботним i гармонiйним.

Що стосується тих, хто вже знайшов свою половинку, то їм зiрки не рекомендують хвилюватися. Приводiв для цього все одно не передбачається. Вашi вiдносини з партнером стануть мiцнiшими, такими, що приносять обом позитивнi емоцiї.

 

Змія

Для Змiй прийдешнi 12 мiсяцiв будуть багатi на подiї, що сприятимуть вашому особистому зростанню. Дякувати за це слiд, у першу чергу, новому схiдному господарю, який готовий пiдтримувати Змiю у всьому, за що б вона не взялася. Бик заохочує вашу готовнiсть бути вiдкритим. У якості нагороди, вiн готовий запропонувати мотивацiю, фiзичну i психологiчну стiйкiсть. Усе це в комбiнацiї з дрібкою успіху стане гарантiєю досягнення поставленої мети.

Для Змiї 2021 рiк стане перiодом великих перемог. Саме час докласти максимум зусиль для того, щоб розширити свою сферу впливу, досягти процвiтання. У минулому залишаться днi, коли вашi проекти гальмували оточуючi, коли на шляху до вершини Олiмпу зустрiчалися безлiч перешкод. Звичайно, без перепонів не обiйдеться, але з ними ви впораєтеся завдяки вражаючому ентузiазму i силi волi.

Прийдешнiй рiк стане для вас новим роздiлом, чистим листом. Не поспiшайте заповнювати його. Перед тим, як щось зробити, подумайте про наслiдки. Закладайте мiцний фундамент щасливого майбутнього, залишаючись передбачливими. Цей рiк видасться насиченим. Це стосується, у тому числi, i самотнiх сердець, які мрiють зустрiти свою любов. Бик готовий допомогти кожному, хто прагне до серйозних стосунків. Проте, це не означає, що Змiї можна розслабитися i сидiти, склавши руки. Зробiть ставку на свiй розум та здатнiсть помiчати важливi дрiбницi.

 

Кінь

Що стосується Коня, то в 2021-му він вiдчуватимете себе захищеним. Рiзнi перешкоди, якi Кiнь, можливо, долав минулого року, стануть для нього корисним досвiдом. Усi незручностi, навiть тi, якi мали тенденцiю зберiгатися протягом довгого часу, зрештою поступово вирішаться. Щодо його довгострокових цiлей, то ще не настав час для того, аби закласти основи для масштабних кількарічних проектiв. А от середньостроковi ідеї матимуть сприятливий результат для Коня.

Зiрки обiцяють рiк розслаблення, розумової пiдготовки до майбутнього, якого ви прагнете.

Астрологи радять зробити 2021-ий перiодом вiдпочинку, щоб поповнити емоцiйну енергiю. Романтичнi стосунки в рiк Бика в самотнього Коня будуть дещо прiсними. Не дивлячись на цi моменти сентиментального розчарування, перiоди щастя все ж таки скрасять повсякденне життя.

 

Коза

Китайський гороскоп Кози на 2021 рiк обiцяє, що перiод видасться динамiчним, стимулюючим вас до прояву рiшучостi, витримки, сили волi. Прийдешнi 12 мiсяцiв не дозволять розслабитися. Про вiдпочинок i повний спокiй на якийсь час доведеться забути, а все тому, що енергетика нового схiдного господаря прямо протилежна вашiй. Як тiльки Бик вступить у свої права, Козі слід бути обережною у всьому, за що б вона не бралася. Максимум уваги почне придiляти своєму становищу в фiнансовiй сферi. Проте це не означає, що особисте життя вiдiйде на другий план. Час i сили доведеться знаходити на все вiдразу. Балансувати таким чином може бути складно через непорозумiння, що найiмовiрнiше виникнуть у спiлкуваннi з родичами, друзями. Конфлiктнi ситуацiї, з iншого боку, реально мiнiмiзувати, але для цього доведеться навчитися контролювати емоцiї, не вестися на провокацiї. Коза в 2021 роцi задумається про те, яким чином вона може змiнити стосунки з важливими їй людьми на краще.

Вона намагатиметься досягти стабiльностi в своєму життi. Одержати бажане Козi допоможе її фiзична стiйкiсть, дисциплiнованiсть, умiння вчасно «спускатися з небес на землю».

 

Мавпа

У 2020-му головним пріоритетом для Мавп стане робота, закрiплення успiху, досягнутого в минулих роках. Металевий Бик пiдтримає цей знак, оскiльки йому властивi багато рис, якими новий схiдний господар нескiнченно захоплюється. Цей тотем оцiнить по заслузi всi вашi численнi таланти, умiння оригiнально пiдходити до виконання самих рутинних справ. Непомiченим не залишиться й унiкальне сприйняття свiту Мавпи.

Чого Металевий Бик не стерпить, так це iмпульсивностi. Зробiть ставку на хитрiсть i природжену харизму. З їх допомогою Мавпа з легкiстю подолає всi перешкоди на шляху, що веде її до вершини.

Гороскоп обiцяє Мавпам безлiч цiкавих зустрiчей, нових друзів. Проте, не всi вони будуть на сто вiдсоткiв позитивними, такими, що приносять радiсть. У першi декiлька тижнiв нового року тi контакти, якими обростатиме Мавпа, принесуть їй розчарування. Останнi виявляться хворобливими, але незабаром ви про них забудете.

Грандiозним планам Мавпи в 2021 нiчого не загрожує. Металевий Бик не дозволить їй зайти в безвихiдь. Бiльше того, вiн допоможе їй у реалiзацiї задуманого, навiть якщо цей процес передбачає проведення складних дiлових переговорiв, розширення сфери впливу.

 

Півень

Чоловікам і жінкам, які народилися в рік Півня, прогнозується хороший рiк. Сiм`я, короткостроковi проекти, комфорт — ось основна динамiка року. Завдяки Бику, Півень знову знайде силу i впевненiсть у собi. Стосовно навчання або кар`єри в 2021 роцi, Пiвень розумiє, що без постiйних зусиль нiяка iдея, навiть найблискучiша, не зможе принести йому процвiтання, до якого вiн прагне з таким завзяттям.

Привабливий i доброзичливий у всiх відношеннях цей схiдний знак матиме пiдтримку, необхiдну йому для досягнення своєї мети. Проте, перш нiж повнiстю насолодитися радощами 2021 року, можливо, доведеться ухвалити радикальнi рiшення у вiдновленні балансу в своїх стосунках. Пiвень повинен знайти в собi сили дистанцiюватися вiд тих друзiв, якi вiдносяться до нього негативно i не вiрять нi в його можливості, нi в доброзичливiсть. Настав час остаточно скинути маски лицемiрства, якi оточують його, щоб рухатися вперед.

Це буде хороший перiод для самотнiх людей. Пiвень, який довго чекав вiдповiдi вiд нерiшучого шанувальника, повинен цього року залишити спроби i йти своєю дорогою. Настав час, щоб раз i назавжди перегорнути сторiнку своїх старих сентиментальних пригод i повною мiрою скористатися романтичною динамiкою 2021 року.

 

Собака

Для тих, хто народився в рік Собаки, 2021-ий буде динамiчним i одночасно подвiйним. Для того, щоб залишатися щасливими, вам доведеться прикладати зусиль більше, нiж звичайно. Це стосується всiх сфер життя без виключення. Для мiнiмiзацiї проблем рекомендується ретельно проаналiзувати минуле i сьогодення. Вчiться на власних помилках, iнакше вже цiєю весною ви знову наступите на «старi граблi».

Успiх посмiхатиметься тим, хто стане мудрiшим, продемонструє гнучкiсть, прагнення ставати кращим. Успiшним рiк видасться i для Собаки, який у всьому старатиметься знайти баланс. На руку зiграє ваша передбачливiсть, добре розвинена iнтуїцiя. Ви передбачите певнi труднощi, пiдготуєтеся до них i подолаєте все погане з мiнiмальними втратами. Без невеликих розчарувань, звичайно ж, не обiйтися, але вони не повиннi позбавляти Собаку мотивацiї рухатися вперед. Думайте про свої проекти в довгостроковiй перспективi, ставте на перше мiсце особистi переконання, яких ви дотримувалися ранiше. Стiйте на їх захистi, якщо це знадобиться.

 

Кабан

Круговорот подiй, несподiванi змiни в рiзних сферах життя i море перспектив — ось що отримає Кабан у 2021 роцi. Головне — не упустити можливостi в роботi та коханнi. Потрiбно грамотно маневрувати мiж потоком iнформацiї i реалiзацiєю цiлей. Слід вiдразу ж розставити прiоритети, щоб не втратити здатнiсть розсудливо мислити. Сiмейне життя оновлюється, є шанс вiдправитися в подорож.

Гороскоп передбачає новi шляхи розвитку i особистого зростання. Мотивуйте себе на все, що принесе вигоду, але дiйте обережно. Плани повиннi втiлюватися з усвiдомленням того, що дiйсно стане в нагодi в кар`єрi. Якщо хочеться вкласти фiнанси, то це повинно бути будiвництво або бiзнес. Не виключено, що просування вперед закрутить Кабану голову. Менше розважайтеся i «вимикайте» легковажнiсть.

Проаналiзуйте все, що залишилося в минулому. На помилках вчаться. Можна навiть з чимось змиритися, щоб вийти на дорогу до успiху. Будьте послiдовнi й рацiональнi, контролюйте свої вчинки. У вiдносинах з людьми поводьтеся коректно.

19 січня 2021, 19:19 | Полтавщина | Цікаве

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.