Стоматолог у Рівному била та катувала дітей під час прийомів

Стоматолог у Рівному била та катувала дітей під час прийомів

У мережу потрапило два відео, на яких видно що жінка не соромиться користатися фізичною силою проти дітей.

У Рівному дитячий стоматолог била дітей під час прийомів. Відео де лікарка катує маленьких пацієнтів потрапили до соціальних мереж. 

Пр це повідомляє Odesa Live з посиланням на слова працівниці адвокатського об’єднання “Калька і Луцик” Вікторії Мамотюк.

Записи з камер відеоспостереження розповсюдили на вимоги громадськості. На них показано те що відбувалося у стоматологічному кабінеті лікарки Інни Кравчук. 

На першому з опублікованих відео можна побачити, як вона погрожує маленькій дівчинці стоматологічним пристроєм, а потім трусить її та заламує руки. 

Як пояснила Мамотюк, мама дівчинки була тою, хто публічно захищав стоматологиню.

“Жінка каже, що до останнього не могла повірити своїм очам, адже лікарка знала про інвалідність трирічної дівчинки та хворобу серця. Каже, що їй соромно, що захищала Інну Кравчук. Сьогодні вона пише заяву в поліцію”, - розповідає Мамотюк. 

На другому відео деспотична стоматологиня з допомогою своєї помічниці силою посадила хлопчика у крісло, але процесс лікування супроводжувався побиттям. Його батьків знайти поки не вдалося. Відомо, щонайменше, про три сім'ї потерпілих, з якими зараз працюють адвокати.

 

 

 

12 лютого 2021, 19:55 | Полтавщина | Цікаве

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.