Ліза Карпенко отримала диплом престижного конкурсу

Ліза Карпенко отримала диплом престижного конкурсу

Підведені підсумки І Міжнародного конкурсу «Змагаймось за нове життя!». Маємо подяку і Диплом ІІІ ступеня.

Підвели підсумки І Міжнародного (VII Всеукраїнського, XVII Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!». Цього року конкурс-фестиваль був присвячений 150-річчю з дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) — видатної української письменниці та громадського діяча, однієї з найяскравіших зірок національної та світової культури, і набрав неабияких масштабів! Навколо постаті геніальної  поетеси об’єдналися тисячі дітей з усієї України (учасниками є представники всіх областей України та Криму), а також представники  Норвегії, Італії, Бразилії, Португалії, Грузії, Німеччини, Об’єднаних Арабських Еміратів (Дубай), Молдови, Польщі, Росії, Казахстану, Канади, Туреччини.

У семи номінаціях конкурсу змагалися більше сімнадцяти тисяч учасників, а загальна кількість причетних до цієї події складає більше, ніж п’ятдесят тисяч поціновувачів Лесі Українки та дитячої творчості.

Активними учасниками конкурсу стали вихованці Кобеляцького будинку дитячої та юнацької творчості імені Миколи Касьяна. Гурток художнього читання «Калинонька» (керівник Галина Сабадирь) у номінації «декламація» представили Артем Кравченко, Матвій Вальцев та Анна Черкаська. Гурток «Дитячий театр «Котигорошко» (керівник Олена Білаш) у номінації «декламація» представили Анна Бублій та Платон Мельник, у номінації «твір» — Ілля Білаш. Гурток «Літературна світлиця «Сяйво» (керівник Віта Кузема) у номінації «твір» представили Анна Колісник і Тарас Кузема. Вихованці гуртка «Журналістика» (керівник Олена Білаш) взяли участь у декількох номінаціях: Валерія Ліхачова — «декламація», Максим Білаш — «твір», Єлизавета Карпенко — «аудіо-візуальний твір». Гурток «Петриківський розпис» (керівник Світлана Кравченко) подав на конкурс роботу Артема Кравченка в номінації «малюнок».

За результатами міжнародного конкурсу, подякою за авторський вірш нагороджено Анну Колісник, Диплом ІІІ ступеня за відео-роботу «Про Лесю у п’яти етюдах» виборола Єлизавета Карпенко. Усі учасники достойно представили Кобеляцький БДЮТ і отримали сертифікати міжнародного конкурсу.
Вітання і подяка вихованцям та їх наставникам, успіхів та перемог у творчій роботі!


Автор: Максим БІЛАШ

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.