До уваги одержувачів житлових субсидій!

До уваги одержувачів житлових субсидій!

З метою коректного призначення житлової субсидії з 1 травня і з 1 жовтня цього року та для наповнення бази даних «Житлові субсидії», відділ № 4 з питань призначення та виплати державної соціальної допомоги і надання інших видів соціальної підтримки населенню управління соціального захисту населення Полтавської райдержадміністрації прохає терміново, до 1 серпня, надати документи, що підтверджують інформацію про сімейний стан осіб, зареєстрованих за адресою вашого домогосподарства, та наявність членів сім’ї особи зі складу домогосподарства у разі, коли їх зареєстроване (фактичне) місце проживання відмінне від адреси домогосподарства (за наявності).

Зазначені документи необхідно передати до відділу № 4, що знаходиться за адресою: Кобеляки, вулиця Успенська, 1, або через визначених посадових осіб виконавчого органу сільської, селищної, міської ради.

Звертаємо увагу! Громадянин, якому призначено житлову субсидію, зобов’язаний протягом 30 календарних днів проінформувати структурний підрозділ з питань соціального захисту населення про настання умов або обставин, які впливають на встановлення права на житлову субсидію або визначення її розміру.

У разі виникнення додаткових питань, ви можете звернутись за телефоном (05343)3–10–93, (05343)3–12–85.

27 червня 2021, 15:10 | Полтавщина | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.