Влад Гела готується до титульного бою

Влад Гела готується до титульного бою

Гарні новини надійшли про нашого земляка, уродженця Шенгурів, вихованця кобеляцької школи боксу. Влад Гела продовжує добиватися перемог на професійному рингу. Попереду в нього — бій за титул континентального чемпіона.

Днями Владислав Гела вийшов на ринг у рамках представницького турніру боксерів-професіоналів, що відбувся в Харкові. Зараз наш земляк виступає у ваговій категорії до 72,5 кілограма.

Нагадаємо, що кілька місяців тому Влад програв поєдинок розділеним рішенням суддів. Бій відбувався в Польщі і судді вирішили надати перевагу господарю рингу, хоча український боксер був ні в чому не гіршим.

Зважаючи на прикру і незаслужену поразку, Влад Гела прагнув реабілітуватися перед публікою, тренером і, передусім, самим собою.

Його суперником  на харківському рингу був досвідчений боєць із Києва, у нього за плечима 21 поєдинок. Щоправда, непереможним киянина назвати важкувато, більшість своїх боїв він програв.

Для Влада Гели це був чотирнадцятий бій у кар’єрі боксера-професіонала. Більшість своїх боїв Влад виграв.

Не забарилася чергова перемога і цього разу. Чи то різниця в класі боксерів виявилася дуже великою, чи підтримка Антона Совенка, із яким разом починали займатися боксом, далася взнаки, але бій закінчився дуже швидко. Вже у першому раунді Гела тричі відправляв свого суперника в нокдаун сильними і влучними ударами по корпусу. Зрештою, суддя зупинив бій, щоб зберегти здоров’я киянина.

Після цієї перемоги Влад не лише реваншувався і поліпшив свій боксерський рекорд. Тепер він отримав право битися за чемпіонський пояс у одній із континентальних версій. Бій відбудеться в Польщі у жовтні цього року. Фактично переможець стає кращим професійним боксером Польщі у ваговій категорії до 72,5 кілограма. Суперником Влада знову стане поляк. Тому готуватися до бою доведеться особливо ретельно, щоб рідні стіни вчергове не «допомогли» противнику в ринзі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
3 вересня 2021, 16:51 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.