Святковий вихідний у Нехворощі

Святковий вихідний у Нехворощі

Минулої суботи жителі Нехворощі відзначили черговий день свого населеного пункту.

Цього року селу, що на березі Орелі, виповнилося 348 років.

Першими зі святом нехворощан привітали голова громади Віктор Дубович і народний депутат Костянтин Касай. Очільник сільради, поздоровивши односельців, звернувся до нардепа. Він подякував йому за підтримку, вручив футболку із зображенням символіки Нехворощанської ОТГ. Віктор Дубович сказав, що коли в Нехворощі відкриється лікарня, що реконструюється за кошти з державного бюджету, він ініціюватиме присвоєння Костянтину Касаю звання «почесний громадянин села». А народний депутат назвав Нехворощу своєю другою батьківщиною і пообіцяв кожного разу, коли приїжджатиме в громаду, одягати подаровану футболку.

Віктор Дубович та Костянтин Касай нагородили найактивніших жителів Нехворощі. Зокрема, грамоти отримали Людмила Жорняк, Надія Шерстюк, Сергій Швець, Василь Диряга, Олександр Костяний, Юрій Любимський, Вікторія Жевжик та інші. 

Після привітань посадовців, настоятель Свято-Миколаївської церкви отець Олександр освятив короваї.

Заступниця голови громади Зоя Короленко відзначила трьох господарів кращих садиб у Нехворощі, вручивши їм відповідні таблички. Найохайнішими визнано садиби Алли Михайлини, Олега Куця, Михайла Диряги.

Концертну програму для глядачів підготували працівники Будинку культури та вихованці Будинку дитячої і юнацької творчості. А тріо «Калина» презентувало пісню про Нехворощу.

Завершився урочистий захід феєрверком. До речі, за інформацією прес-служби Нехворощанської громади, піротехніку за власні кошти купували голова сільської ради і його заступники. 









Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.