Маленький велосипедист ледве не потрапив під колеса «Таврії»

Маленький велосипедист ледве не потрапив під колеса «Таврії»

Близько 15-ї години дня у Кобеляках на перехресті, яке має неофіційну назву «Смертне» сталася дорожньо-транспортна пригода.

По місту буквально через годину після цього пішли «гуляти» чутки. Мовляв, водій «Таврії» буквально «летів» по дорозі, тобто рухався із великою швидкістю. А після зіткнення, маленького велосипедиста госпіталізували у місцеву лікарню із травмами. Між тим  співробітники поліції, які прибули на місце події досить оперативно, розповіли зовсім інше.

За словами поліцейських десятирічний хлопчик виїхав на вулицю Михайлівську із вулиці Касьяна, тобто із другорядної. Хлопчик рухався по тротуару з боку ліцею № 1 і не зупиняючись виїхав на пішохідний перехід. Водій «Таврії» завчасно помітив велосипедиста і загальмував. Дитина впала на дорогу прямо перед автомобілем. Але зіткнення не було. Хлопчик дуже злякався. Та обстеження, яке одразу провели в лікарні, не зафіксувало у нього ніяких травм. Незначне ушкодження – у велосипеда.

Як висновок – у навчальних закладах терміново потрібно провести уроки на яких в чергове нагадати дітям ази Правил дорожнього руху. Адже в даному випадку, хлопчик, як учасник дорожнього руху, не виконав вимоги дорожнього знаку і не надав перевагу в русі «Таврії».






Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
23 вересня 2021, 21:31 | Кобеляки | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.