На школярів Кобеляцької громади чекають довгі канікули

На школярів Кобеляцької громади чекають довгі канікули

Офіційно осінні канікули розпочнуться 18 жовтня, але на відпочинок учні загальноосвітніх навчальних закладів підуть уже завтра — 14 жовтня. Адже на цей день припадає державне свято — День захисників і захисниць України, що являється офіційним вихідним. Оскільки в 2021-му 14 жовтня припало на четвер, то п’ятницю теж зробили вихідним. Відпрацюють її наступної суботи.

Отож, школярі спершу не відвідуватимуть навчальні заклади протягом чотирьох вихідних днів, а в понеділок розпочнуться канікули, що триватимуть до 24 жовтня.

Як пояснила начальник відділу освіти Кобеляцької міськради Наталія Коваль, учні йдуть на канікули завчасно, так як опалювальний сезон в навчальних закладах ще не розпочався. На державному рівні триває переговорний процес із компанією «Нафтогаз Трейдинг» стосовно вартості газу. Процедура займе близько 5 днів.

Дитсадки продовжать працювати.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»



1. Fuks / 13 жовтня 2021, 11:34 Цитувати
За...сь,закрийте зовсім нафіг ті школи,нафіг дітей возить,школи топить,зарплату платить...Краще собі любимим зарплату піднять та ще кучу чиновників прийняти на ставку в теплі чисті кабінети..До речі за взяточку..Кінець Україні..Мовчіть мовчіть сірі вівці..
2. Selena2017 / 13 жовтня 2021, 16:35 Цитувати
1.Fuks
«Мовчіть мовчіть сірі вівці»


Якщо питання навчання дітей для Вас особисто болюче , то до чого тут "сірі вівці"? Хочете, щоб це вони закричали і вирішили проблему Вашу? А які хоч найменші кроки зробили Ви? Чи залучили отих овець до дії ? Не похвАлитеся , бо хочете, щоб самО вирішилося , або ж зусиль доклали інші. Ще один приклад хуторянства нашого , на вікИ пристало...
3. Fuks / 13 жовтня 2021, 16:57 Цитувати
Пані Селено,згідно Конституції кожен громадянин має право на освіту,тим шкільну,безкоштовну.І не повинно бвтьків хвилювати чи дешевий чи дорогий газ в школах і т д і т п..Діти повинні навчатися.А обов’язок Президента,Кабміну,та й місцевих вождів з князьками депутвтвми виконувати Конституцію...А вівці тому що мовчить народ,все влаштовує всих.
4. Selena2017 / 13 жовтня 2021, 18:10 Цитувати
3.Fuks
«.І не повинно бвтьків хвилювати»


Ще й як повинно хвилювати !!!! Тільки там, де народом КОНТРОЛЮЄТЬСЯ виконання Конституції та робота всіх гілок влади , і життя налагоджене. А в Україні НАРОДУ дуже мало, є лише НАСЕЛЕННЯ, якого мало що хвилює. Тому й називається це хуторянством, егоїзмом, страхом - як завгодно це явище можна назвати.
5. Filon / 15 жовтня 2021, 17:09 Цитувати
4.Selena2017
« А в Україні НАРОДУ дуже мало, є лише НАСЕЛЕННЯ, якого мало що хвилює. Тому й називається це хуторянством, егоїзмом, страхом - як завгодно це явище можна назвати. »

А ви хто? Нарід чи населення?
6. alist / 16 жовтня 2021, 00:55 Цитувати
4.Selena2017
«А в Україні НАРОДУ дуже мало, є лише НАСЕЛЕННЯ, якого мало що хвилює. »

"Ведь единственное, что мешает сегодня нашему правительству, – это наш народ. За исключением времени выборов. Тут народ нужен. Поэтому нельзя дать помереть народу. Но и затрачиваться особенно не стоит. Просто надо так кормить, чтоб мог сам добраться до избирательного участка. Поэтому у нас не народ, а – электорат."
(с) Михаил Задорнов.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.