Тенісисти зустріли весну

Тенісисти зустріли весну

20 квітня на базі Кобеляцького ліцею №1 був проведений обласний дитячий турнір з настільного тенісу для початківців «Весна-2024».

Його організатором виступив голова Федерації настільного тенісу Кобеляччини Борис Андронов. Усього в турнірі змагалися 34 учасники з Миргорода, Котельви, Розсошинців, Мачухів, Судіївки, Полузір’я, Біликів, Бутенок, Шенгурів та Кобеляк.

Відповідно до регламенту змагань, юні тенісисти були розділені по групах за віком і статтю. Призерами турніру серед хлопців 2010-2012 років народження стали:

Микола Черненко з Полузір’я (перше місце), Дмитро Карвацький із Мачух (другий) і Артем Царенко із Полузір’я (третій).

Серед спортсменів 2013 року народження і молодших рівних не було Олександру  Гаврилку з Миргорода, Артему Малашкіну з Мачух, Роману Шовкоплясу з Бутенок та Арсену Абдурахманову з Кобеляк.

У дівчат 2010-2012 років народження «золото» здобула Марина Ковпак із Котельви, «срібло» — Тетяна Шипоша із Миргорода, «бронзу» — Ліза Гриценко з Котельви.

У молодшій віковій категорії лідером стала Поліна Дорошенко із Судіївки, за нею розмістились Софія Кузьменко з Миргорода та біличанка Поліна Гадючка.


Автор: Олександр ДІДЕНКО

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.