На черзі сільська рада?

На черзі сільська рада?

Чергова зухвала крадіжка у Бутенках.

Вчора 20 жовтня ми повідомляли про те, що у будівлі бутенківської медамбулаторії сталася крадіжка. Невстановлені особи чи особа вибили вікна у приміщенні, а потім порозбивали комп’ютери та інше обладнання. Із нього нібито викрали комплектуючі, що містять кольорові метали.

Оскільки проникнення в амбулаторію було вже четвертим аналогічним злочином, скоєним протягом жовтня, то на місце події приїхали десятки поліцейських та експертів. Була залучена службова собака.

І ось вранці 21 жовтня стало відомо, що в Бутенках скоєний черговий злочин за схожим сценарієм. Цього разу зловмисники позбивали замки та проникли у приміщення, що належить «Укрзалізниці». Із невеличкого складу, що поряд із залізничним переїздом викрали робочий інвентар.

Створюється враження, що злодії відверто глузують із правоохоронців, представників влади та усіх широко розрекламованих систем відео спостереження.

І тепер можна лише здогадуватися, що за об’єкт «обчистять» наступним.

По логіці розвитку подій – будівлю колишньої сільради.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
21 жовтня 2021, 11:21 | Кобеляки | Кримінал

1. Fuks / 21 жовтня 2021, 13:55 Цитувати
Автор прав на всі 100.Скільки грошей гепають в нову поліцію,скільки машин вони перебили,вумних шеріфів штатних і не штатних наприймали,камер на каждому вуглі наставили а Бутенківське преступленіє века розкрить не можуть,чи не хочуть...Смішно,якщо не гірко..

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.