Кобелячани почали активніше вакцинуватися

Кобелячани почали активніше вакцинуватися

У  всякому випадку, медики констатують факт різкого збільшення кількості бажаючих отримати вакцину від коронавірусу.

Так, лише протягом одного дня, у четвер, 21 жовтня, щеплення отримали 187 чоловік. При цьому більшість із них медикам умовляти не довелося. А ще кілька днів тому щоденний перелік вакцинованих ішов виключно на десятки.

Медики пов’язують цей феномен із введеними Кабміном додатковими обмеженнями щодо поїздок у громадському транспорті.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
22 жовтня 2021, 13:34 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

1. orakul / 2 листопада 2021, 11:06 Цитувати
"Медики пов’язують цей феномен із введеними Кабміном додатковими обмеженнями щодо поїздок у громадському транспорті."
Цякавий хвеномен.
Цей хвеномен вивчати та вивчати. Виходить в українців ще не всі мізки висохли? Але нужда таки гонить їх пограти у руську рулетку. Класика жанру. Скотину на убой теж заганяют методом кнута і пряника.
Получається, що якби Кабмін не ввів антиконституційних обмежень прав і свобод громадян, то ніхто б і не вакцинувався? Тепер вже очевидно, що не просто так президент пресував і розганяв Конституційний суд. Все було розписано заздалегіть.
2. orakul / 2 листопада 2021, 11:17 Цитувати
Сьогодні один знаний мєсний патріота казав, що якби українці дружньо провакцинувалися, то вже б перемогли хворобу, вже б ніхто нею не хворів. А то в тирнеті сидять одні агенти Путіна і розповсюджують різні міхви, а через них чесні свідомі патріоти тепер хворіють.
Я його запитав, чи сам він вакцинувався? Сказав, що вакцинувався ще в минулому році і дума ще раз вакцинуватися. Але його дуже турбує поширення хвороби серед українців. Я його цілком логічно ще раз запитав, чого це його турбує? Ну ти ж вакцинувався і заспокойся. Ти ж тепер захищений. Збирай всіх свідомих патріотів піт прапора і веди їх на вакцинацію. А агенти Путіна хай собі хворіють. Тут сама доля дає вам шанс на остаточну премогу над "руським міром", а ви ще й не раді. Нє, ну таки ж шизохренія у них

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.