Канікули закінчуються, та навчання в школах не відновиться

Канікули закінчуються, та навчання в школах не відновиться

Точніше, уроки проходитимуть, але дистанційно.

Нагадаємо, що з 18 по 24 жовтня учні загальноосвітніх навчальних закладів Кобеляцької громади перебували на осінніх канікулах.

Відповідно до графіка, затвердженого Міністерством освіти і науки, навчання у школах припинили на тиждень раніше.

У пресслужбі Кобеляцької міської ради таке рішення пояснили зниженням температури повітря та недотриманням температурного режиму у приміщеннях закладів загальної середньої світи.

Та не дивлячись на те, що канікули завершуються вже сьогодні, за парти учні поки що не сядуть, оскільки з понеділка школи Кобеляцької громади переходять на дистанційне навчання, що триватиме з 25 по 29 жовтня.

На офіційному сайті міської ради йдеться, що «короткотермінове введення дистанційного навчання викликане ситуацією, яка склалася з відсутністю постачання природного газу та відповідно недотриманням теплового режиму у закладах освіти».

Дошкільні навчальні заклади працюватимуть. Хоча до сьогоднішнього дня приміщення садочків не опалюються. Принаймні, у міських ДОЗ. 

У навчальних закладах Білицької громади осінні канікули розпочнуться завтра, 25 жовтня, і триватимуть до 31-го числа.


1. alist / 24 жовтня 2021, 20:45 Цитувати
«короткотермінове введення дистанційного навчання викликане ситуацією, яка склалася з відсутністю постачання природного газу та відповідно недотриманням теплового режиму у закладах освіти».
Не дуже зрозуміло, як це стосується тих шкіл, де топлять не газом, а розхваленою економною тирсою. Ладно людей в міській раді не чують, так може хтось із депутатів відірветься від процесу загрібання собі і друзям землі та грошей громади, та запитає міського голову як це так? Шановні батьки, які зацікавлені в освіті своїх дітей, давайте запитаємо обранців?
2. Filon / 25 жовтня 2021, 12:09 Цитувати
1.alist
«Не дуже зрозуміло, як це стосується тих шкіл, де топлять не газом, а розхваленою економною тирсою.»

Із колишньої школи-інтернату, зараз, ліцей облради, повідомляють, що в будівлі тепло. Був сам, перевірив. Нормально. Там опалюють тирсою. Могло б бути взагалі дуже тепло. Але їх теж примушують економити.
3. orakul / 25 жовтня 2021, 14:02 Цитувати
1.alist
«давайте запитаємо обранців?
»

Ану давай, запитай, це краще ніж у моїх коментах щось вишукувати. Думаш хоч один щось пробекає? Було б непогано якби тут їхній список був чи посилання на список.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.