Будівля управління статистики таки змінила власника

Будівля управління статистики таки змінила власника

Днями в Регіональному відділенні Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях повідомили, що від приватизації будівлі й гаража в Кобеляках до держбюджету надійшло більше 600 тисяч гривень.

За інформацією Фонду держмайна, завершилася процедура приватизації нежитлової будівлі площею 531,3 квадрата та гаража площею 42,1 квадрата, що розташовані за адресою: Кобеляки, вулиця Мільйонна (Огія), 17.

Відкритий електронний аукціон відбувся 27 серпня. Згідно з протоколом про результати аукціону, переможцем електронного аукціону є фізична особа, з якою укладений договір купівлі-продажу. До державного бюджету сплачено 626 281 гривні (з урахуванням ПДВ).

До слова, двоповерхова будівля, де раніше розміщувалося районне управління статистики, гараж і туалет, Фонд держмайна оцінив у 35 901,80 гривні. Перший аукціон відбувся 25 червня. Переможець, який запропонував за будівлю 5 000 000 гривень, згодом  відмовився від «покупки».

У повторному аукціоні найвищу ціну запропонував мешканець Лубен Сергій Кіян. Він погодився заплатити за три приміщення 613 90 гривень.

Як бачимо з інформації Фонду державного майна, будівля управління статистики таки змінила власника, ним став лубенчанин.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
9 грудня 2021, 15:46 | Кобеляки | Фінанси

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.