Дар’я Журавель отримує іменну стипендію Полтавської міськради

Дар’я Журавель отримує іменну стипендію Полтавської міськради

Грошову винагороду дівчині призначили за успішне навчання та досягнення в громадській роботі навчального закладу.

У четвер, 2 грудня, члени Виконкому Полтавської міської ради зібралися на чергове засідання. Серед питань порядку денного присутні затвердили рішення «Про призначення іменної стипендії Полтавської міської ради студентам закладів вищої та фахової передвищої освіти міста з вересня по грудень 2021 року».

Згідно з прийнятим документом, іменну стипендію міської ради в розмірі 1500 гривень щомісячно, з 1 вересня по 31 грудня, нараховуватимуть 25 студентам, які мають середній бал успішності не менше 4,5 або відзначилися особливими досягненнями у громадській роботі закладу вищої чи фахової передвищої освіти, у сфері мистецтва, науки чи спорту.

До числа кращих студентів Полтави входить і наша землячка Дар’я Журавель, яка навчається у Фаховому коледжі управління, економіки і права Полтавського державного аграрного університету.

Читачам тижневика відомо про цю талановиту дівчину. Адже Дар’я є однією з кращих випускниць гуртка «Журналістика» Кобеляцького Будинку дитячої і юнацької творчості. Її спільні роботи з іншими гуртківцями отримували відзнаки на конкурсах різних рівнів.

Ось що про своє навчання розповіла Дар’я:

— Після 9-го класу прийняла рішення вступити  у Відокремлений структурний підрозділ «Фаховий коледж управління, економіки і права Полтавського державного аграрного університету». Сподівалась, що в місті буде більше можливостей для розвитку. Та мені не пощастило, оскільки потрапила в період, коли всі навчальні заклади працювали дистанційно. Важко навчатись і створювати якісь проекти під час дистанційки.

У другому семестрі почалось очне навчання, а разом з ним — і моя активна громадська діяльність. Почала розвивати коледж у соціальних мережах, у Інстаграмі, на сайті з’явились нові рубрики та інформація. Далі створила сторінку в Тік Ток. Пізніше вводила нові формати для просування коледжу: прямі ефіри з дня відкритих дверей, з гуртожитка, організація заходів для абітурієнтів.

За пів року очного навчання я взяла участь у багатьох проектах. Серед них: «Польсько-Український обмін молоддю», фестиваль «IDEA FEST», «QUEST TOUR в Полтавській обласній раді», ще один проект з поляками, гра «Рецепт Демократії». Усього стала учасницею 15 проектів та організувала багато благодійних акцій. Весь час мене підтримувала адміністрація коледжу та мій найкращий куратор Вікторія Балюк. Разом нам багато що вдалося. Та це тільки початок.

Щиро люблю цей заклад і хочу, щоб про нього знала вся область, тому вже в планах ще масштабніші заходи.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.