Хто безвідповідальний?

Хто безвідповідальний?

У тижневику «ЕХО»  №47 від 2 листопада 2021 року прес-службою ТОВ «Агрофірми «Добробут» була розміщена стаття під назвою «Відповідальне господарювання чи безвідповідальне депутатство». Ми, власники майна колишнього КСП «Бреусівка» та уповноважені особи, які діяли та діють в інтересах власників майнових паїв колишнього КСП, уважно ознайомившись з текстом статті, виявили ряд прикрих неточностей і відверто неправдивих відомостей,  які вводять читача в оману.

Для того, щоб читачі мали повну і достовірну інформацію про реальний стан справ, 3 грудня 2021 року в приміщенні будинку культури села Бреусівка  ми провели збори, щоб висловити свою підтримку депутату Козельщинської селищної ради Віталію Олексійовичу Довганю та голові комісії з розподілу майна колишнього КСП «Бреусівка» Юрію Вікторовичу Бочку. Ми наголошуємо на тому, що вони діють у інтересах виборців і власників майнових паїв, а не в особистих цілях. У черговий раз маємо нагоду пересвідчитись у тому, що зробили правильний вибір. Висловлюємо свою категоричну незгоду із звинуваченнями на їхню адресу.

Щодо претензій агрофірми:

Об’єкт незавершеного будівництва «свинарник-маточник» є нашим майном, віднесеним до резервного пайового фонду, що зафіксовано в Протоколі №2  загальних  зборів власників майнових паїв ТОВ «Хліб і люди» (колишнього КСП «Бреусівка») від 29 травня 2009 року (за це рішення проголосувало 685 чоловік).

Протокол підписав голова  зборів Микола Тарасович Степаненко, який на той час обіймав посаду директора ВП ТОВ «Добробут» АФ «Хліб і люди».  Про який належний порядок реєстрації протоколу зборів йдеться і де він мав цей протокол зареєструвати, він жодної уяви не мав і немає дотепер, а це досвідчений керівник, і безвідповідальність тут виключена.

Також на зборах Степаненко М. Т.  повідомив, що кошти в розмірі 120 тисяч гривень були використані тоді не на капітальний ремонт «свинарника-маточника», а на часткову реконструкцію приміщення «свинарника-відгодівельника», що розташований поряд. На ремонт «свинарника-маточника» жодної копійки витрачено не було, так як на це приміщення ні права власності, ні права  оренди  ТОВ  «Агрофірма» Добробут» не мало і немає до тепер.

Можливо, через свою зайнятість керівництво ТОВ «Агрофірма «Добробут» не мало змоги розібратись у питанні про власність на об’єкт. На жаль, звернення наших представників до юридичного відділу ТОВ «Агрофірма» Добробут»  було проігнороване.

Ми сподіваємось, що соціально відповідальне підприємство, яким є ТОВ «Агрофірма» Добробут», не має наміру зайнятися рейдерством.  Усвідомлюючи також свою відповідальність перед громадою, пропонуємо керівництву ТОВ «Агрофірма» Добробут»   зустрітися з нами, власниками майнових паїв та їх уповноваженими, для вирішення цього питання в законний спосіб з урахуванням інтересів кожної зі сторін. Адреса для конструктивних пропозицій: с. Бреусівка, вул. Олеся Гончара, буд 54 (Бреусівський старостат). Для майнової комісії.

12 грудня 2021, 10:16 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.