Жителі Гайового стурбовані кар’єром, що поряд із селом

Жителі Гайового стурбовані кар’єром, що поряд із селом

У середу кілька десятків жителів невеличкого села Гайове зібралися на фермі, що поряд із населеним пунктом. Приводом для зібрання стали роботи, що проводять поряд із селом. Мова про видобуток піску, що проводить будівельна фірма «Онур» в рамках будівництва автодороги Н-31 Дніпро-Решетилівка.

Людей турбує законність видобутку корисних копалин. Окрім того вони побоюються, що в результаті робіт в їх колодязях зникне вода.

На зібрання прибули відповідальні співробітники «Онуру», а також кобеляцький міський голова Олександр Копелець та депутат міськради Анатолій Таранушич.

Одним із результатів зібрання стало створення ініціативної групи, яка займатиметься детальним вивченням питань пов’язаних із розробкою кар’єру. Співробітники «Онуру» пообіцяли протягом тижня надати відповідні документи.

Детальніше – в наступному номері «ЕХО».








Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
13 січня 2022, 13:22 | Кобеляки | Суспільство



1. alist / 12 січня 2022, 19:17 Цитувати
Спокійно, в міськраді вже вирішили як допоможуть жителям Гайового - засиплять кар’єр кобеляцьким мусором.

P.S. До речі, а чого активісти не вірішать питання заблокувавши вивіз звідти корисних копалин? Бояться, що Онур не комунгосп, і їх там і прикопають? Або приїдуть полтавські поліцейські і небудуть складати безтолкові протоколи, а фізично, так сказати, розтлумачать всі ньюанси Великого будівництва імені Зеленського?.
2. Slavko / 12 січня 2022, 21:32 Цитувати
Якшо ти хоча б повезеш туди, то які проблеми ? Чого запитання такі задаєш, бо сам лайно ?
3. Slavko / 12 січня 2022, 21:35 Цитувати
1.alist
«Бояться, що Онур не комунгосп, і їх там і прикопають? Або приїдуть полтавські»

І чо ти таке "мо ?... Якось були ненароком закрили кар"єр у Соснівці, то ще живі-здорові, а ти як був лайном, так і остався, можеш тільки поносити
((((
4. alist / 13 січня 2022, 18:57 Цитувати
3.Slavko
«І чо ти таке "мо ?... Якось були ненароком закрили кар"єр у Соснівці, то ще живі-здорові, а ти як був лайном, так і остався, можеш тільки поносити
(((( »

2.Slavko
«Якшо ти хоча б повезеш туди, то які проблеми ? Чого запитання такі задаєш, бо сам лайно ? »


Ну, як би, по перше, я тебе не ображав, а по друге, це ти не просто демонтруєш всим свій розумовий рівень (досить незначний, скажімо честно), а і проявляєш на публіку свої дитячі комплекси, які варто було б обговорити тет-а-тет з психологом, а не демонтрувати оточуючим (хай навіть анонімно в коментарях). Розімієш, в нашій слов’янській культурі, не прийнято показувати на публіку свої психологічні проблеми, що б там не стало в тебе їх причиною - відношення батьків, однолітків, інші питання, навіть інтимного характеру (не знаю що конкретно сталось з тобою), обговори це з психологом. Я тобі порадити нікого з них не можу, мені ніколи не потрібно було до них звертатись, але думаю в районній лікарні тобі порадять до кого звернутись. Одужуй, щиро переживаю за тебе.
5. alist / 13 січня 2022, 19:18 Цитувати
Відео цієї сходки це напевно саме фееричне відео, що я бачив в цьому році.
П’єса достойна показу в найкращих театрах країни.
На сцені - здоровенний кар’єр.
Представник Онуру - це не використання надр, це резерв біля дороги.
Копелець - це все проіски папередників, а конкретно Галушка і Ко. І вобще я замерз, я вам автобус виділю, тільки давайте розідемось.
Відомий сухинівський активіст - це приватна власність, хай роблять що хочуть, це незаконно їх трогать!
Таранушич - люди, я переживаю за людей, не чіпайте Онур, вони потім все рекультивують і все буде добре. І взагалі все возитимуть, або не возитимуть, а до речі, шановний Онур, а скільки ви можете одсипать, тобто допомогти і селу тоже? А то ми перекриєм дорогу.
Жителі села - вода в колодязях пропаде, тобто вже пропала, чи пропаде потім! А що ви зробите для села, дороги, шумозихисний екран....?
6. Fed654Frumos / 14 січня 2022, 11:52 Цитувати
Шумозахиснтй екран це окрема історія.Не знаю чи захищає він від шуму,а от від виду злиднів у селах обабіч доріг захищає добре.А як де й вигулькує шматочок неприкритої резервації,то там все підметено та побілено в стилі ’’потьомкінських дєрєвєнь’’.Хто їздив по Київській трасі,той бачив цю кумедію.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.