Дитсадок «Сонечко» відремонтують до кінця літа

Дитсадок «Сонечко» відремонтують до кінця літа

Принаймні, саме таке завдання ставиться перед підрядною організацією, що виконуватиме ремонтні роботи.

5 січня Відділ освіти, молоді та спорту Нехворощанської сільської ради провів аукціон із визначення організації, що займатиметься  реконструкцією будівлі закладу дошкільної освіти «Сонечко». Попередньо запланована вартість робіт — 14 010 686 гривень.

Заявки на участь у аукціоні подали три компанії: полтавські товариства з обмеженою відповідальністю «Негельбуд» і «Отеко» та решетилівська «Компанія «Тоталбуд».

Хоча ТОВ «Негельбуд» понизив ціну за роботи до 11 539 463,50 гривні, але представники товариства не надали всіх документів. Тому потенційним переможцем може стати інше полтавське ТОВ «Отеко» з пропозицією 13 310 588,30 гривень. Наразі учасник очікує рішення.

Загалом перед підрядною організацією ставиться завдання частково перебудувати приміщення дитсадка, провести зовнішні і внутрішні ремонтні роботи в приміщенні, включаючи електропроводку, реконструювати систему опалення, водопостачання і водовідведення, влаштувати проїзди і тротуари, спланувати та провести озеленення території біля дошкільного закладу.

Строк виконання робіт завершується 31 серпня цього року, за умови здійснення фінансування в повному обсязі.

Тобто, уже наступний навчальний рік для наймолодших нехворощан може розпочатися в оновленій будівлі.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
15 січня 2022, 12:29 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.