Новосанжарцям заборонили ходити до лісу

Новосанжарцям заборонили ходити до лісу

Минулої п’ятниці на офіційному сайті Новосанжарської селищної ради було оприлюднене розпорядження голови громади Геннадія Супруна від 1 квітня. Документ має назву «Про заборону відвідування лісових масивів населенням і в’їзду до них (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та іншої самохідної техніки на території Новосанжарської СТГ».

Згідно з документом, на період воєнного стану заборонено перебувати в лісових насадженнях на території ОТГ. Виняток становить техніка лісового і мисливського господарств та правоохоронців.

Вимога не поширюється на військових і поліцейських, котрі виконують завдання із забезпечення нацбезпеки та оборони України.

Категорично забороняється випалювання сухої рослинності на території населених пунктів громади, у тому числі соломи і стерні на сільгоспугіддях, узбіччях вздовж автодоріг і прилеглих до лісових масивів територій.

Старости старостинських округів мають провести роз’яснювальну роботу серед населення.

Також Геннадій Супрун підписав інше розпорядження «Про заборону відеофіксації для населення на території Новосанжарської СТГ». Цим документом очільник громади заборонив використання відеореєстраторів у транспорті та фотофіксації будь-якими технічними засобами для фото, відеозйомки доріг загального призначення, об’єктів інфраструктури, блокпостів, укріплень, розташування, зосередження чи переміщення військових частин, сил оборони, адмінприміщень.  


Автор: Ігор Бабаєв
14 квітня 2022, 19:40 | Нові Cанжари | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.