На Великдень у Нових Санжарах обікрали церкву

На Великдень у Нових Санжарах обікрали церкву

Злочинці викрали гроші зі скриньки для пожертв.

У понеділок, 25 квітня, Відділ комунікації поліції Полтавської області повідомив, що правоохоронці встановлюють обставини викрадення майна із храму.
За інформацією поліцейських, близько 8-ої ранку до відділення №3 (Нові Санжари) Полтавського районного управління поліції звернувся настоятель Свято-Георгіївського храму Української Православної Церкви. Він повідомив про пошкодження вхідних дверей у будівлі.

«Прибувши на виклик, слідчо-оперативна група провела огляд місця події та попередньо встановила, що із храму викрадено грошові кошти із скриньки для пожертв та інші деякі речі.

Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії», поінформувала прес-служба.

Також правоохоронці звертаються до можливих свідків події:

«Шановні громадяни! Якщо вам відома інформація про осіб, які можуть бути причетними до вчинення цього злочину, просимо повідомити до поліції за номерами: 0997504180 (чергова частина відділення №3 (Нові Санжари), 102 або будь-яким іншим зручним для вас способом».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
27 квітня 2022, 15:31 | Нові Cанжари | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.