У Кобеляках видаватимуть продуктові набори

У Кобеляках видаватимуть продуктові набори

Переселенці зможуть отримати продукти від Полтавської обласної військової адміністрації.

У середині квітня в Полтаві запрацював сортувальний центр для гуманітарної допомоги, відкритий за ініціативи Президента Володимира Зеленського. У сортувальному центрі збирають індивідуальні продуктові набори для жителів Сумщини й переселенців, які зареєстровані та проживають на Полтавщині.
Наприкінці квітня продуктові набори почали видавати переселенцям у Кременчуці, Миргороді, Лубнах та Горішніх Плавнях.

Із 2 травня продукти внутрішньо переміщеним особам роздають у громадах Полтавщини. Про місця видачі повідомляють у телеграм-каналі начальника Полтавської ОВА Дмитра Луніна.

Один пакунок складається з борошна, цукру, консерви, згущеного молока, олії, кави і печива.

Набори видають переселенцям, які офіційно зареєструвалися як внутрішньо переміщені особи в управліннях соціального захисту після 24 лютого. Один набір — для однієї людини.

Один переселенець може отримати продуктові набори на всю родину. Для цього необхідно мати довідки про взяття на облік ВПО для кожного члена сім’ї.

Які документи потрібні: документ, що посвідчує особу; довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

У понеділок Виконавчий комітет міської ради повідомив, що станом на 9 травня у громаді офіційно зареєстровано більше 4000 переселенців.

Також у міськраді наголосили, що Кобеляцька міськрада не отримала жодного продуктового набору від Полтавської обласної військової адміністрації. Саме тому видача допомоги, яка планувалась на 7-8 травня згідно графіку Полтавської ОВА, переноситься на вівторок 17 травня.

Про місце видачі продуктових наборів для переселенців кореспонденти тижневика повідомлять згодом.

12 травня 2022, 11:34 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.