Кобеляцькі артисти й літератори провели концерт для переселенців

Кобеляцькі артисти й літератори провели концерт для переселенців

У такий спосіб працівники й вихованці Центру культури і дозвілля, а також бібліотекарі та члени громадської організації «Літератор» вирішили підтримати громадян, які через війну вимушені були залишити власні домівки.

Організатори творчої зустрічі дали їй символічну назву «Разом до перемоги».

Перед переселенцями, які проживають у міському ліцеї №1, виступили працівниця Кобеляцької публічної бібліотеки Оксана Черкаська, голова «Літератора» Леонід Митько.

Вокальні номери презентували Алім Чесак, Даша Панасенко, Аліна Федчун, Ігор Ольховий, Андрій Уткін та ансамбль «Веселі молодички». Працівники Центру культури поставили гумористичну сценку. А вихованці Інни Уткіної підготували танцювальні номери в стилі хіп-хопу і на східний манер.

Як розповіла керівник Центру культури Наталія Скакун, цим заходом кобеляцькі артисти й письменники вирішили підтримати переселенців та розважити їх, аби люди, яким довелося тимчасом переїхати в Кобеляки, відчули, що вони не одинокі в нашому містечку.

— Міська рада організувала безкоштовні обіди, роздає гуманітарну допомогу, а ми, культпрацівники, забезпечуємо культурний розвиток наших гостей. Тим більше, що наші юні таланти постійно репетирують і готують нові номери. Тож до цього концерту вони готувалися із задоволенням і виступали також, — сказала Наталія Скакун.















Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.