Продовольчий резерв Полтавської області сформований, – Дмитро Лунін

Продовольчий резерв Полтавської області сформований, – Дмитро Лунін

Із початку повномасштабного російського вторгнення було прийнято рішення про формування продовольчого резерву на рівні області та громад. Про це розповів начальник обласної військової адміністрації Дмитро Лунін під час онлайн-спілкування із редакторами регіональних ЗМІ.

«Продовольчий резерв Полтавської області сформований. Була рекомендація, що він має бути розрахований на забезпечення жителів від 7 до 30 днів. На рівні області ми його сформували, продовжуємо формувати відповідно до рекомендацій. Робимо більший запас м’ясних консервів. У продрезерві – зерно, борошно, олія, м’ясні консерви, цукор, печиво, – зазначив Дмитро Лунін. – Більшість територіальних громад також сформували свої продрезерви».

Очільник ОВА розповів, що обласна військова адміністрація продовжує роздавати продуктові набори переселенцям, які нині проживають у громадах Полтавщини.

«Наступного тижня у громади направлятимемо продукти харчування. Наразі Гуманітарний штаб отримує запити та формує набори», – сказав Дмитро Лунін.

27 травня 2022, 10:22 | Полтавщина | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.