Війна триває: психіка адаптується, допомога армії продовжується

Війна триває: психіка адаптується, допомога армії продовжується

Нижче хочу поділитися деякими враженнями від чергової волонтерської поїздки в зону бойових дій, прозвітувати про виконану роботу та повідомити про потреби наших захисників.

Цього разу було доставлено і передано, як завжди, багато корисних речей та смаколиків (фото прикладається).

Як завжди, усі волонтери були приємно вражені високим бойовим духом та гарним настроєм наших воїнів-захисників. Війна — це жахіття, це смерть, кров і біль. Те, що переживають наші хлопці щодня ось уже протягом трьох місяців, не побажаю нікому. Але вони, наші солдати, мають у собі сили і волю не просто воювати, а ще й жартувати, сміятися, мріяти. Це — приємно вражає і надихає.

Та здивували і цивільні люди, місцеві жителі. Знав, що психіка людини здатна адаптуватися до будь-яких екстремальних ситуацій, але не до кінця в це вірив. Зараз ми, волонтери, бачили це на власні очі.

— Їдемо через село. Літня жіночка прополює город. Починається артобстріл. Снаряди з «Градів» падають і вибухають за сто метрів. Жінка піднімає голову, оглядається і продовжує полоти далі.

Інші теж щось прополюють, сіють. Життя продовжується навіть в умовах війни. Але нікуди поки що не зникають і потреби наших воїнів.

Далі — про це. Необхідно придбати і доставити на фронт:  плитоноски, рюкзаки, шкарпетки, спальники, ліхтарики, тактичні ремені, розгрузки, павербанки, рації, навушники, пбс, балаклави, тактичні рукавички, наколінники, дощовики, автомобіль, прилад нічного бачення, тактичні кросівки, форма, тактичні аптечки, турнікет, продукти тривалого зберігання, сигарети, солодощі, ліки.

Якщо є можливість підказати, де взяти, чи є ці речі, будемо вдячні. Також можна фінансово допомогти:

5363 5423 2058 9790 — ПриватБанк;

4441 1144 2691 4006 — Монобанк.

Телефон для довідок: (098)305-35-57, Юрій.











27 травня 2022, 20:47 | Кобеляки | Благодійність

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.