150 тисяч на покіс бур’янів

150 тисяч на покіс бур’янів

Витратять цього року з бюджету Драбинівської сільської ради. Принаймні, саме на таку суму днями був проведений тендер.

9 травня Виконавчий комітет Драбинівської сільради оприлюднив тендер «Послуги трактора по механізованому скошуванню трави на території громади». За умовами замовника, було оголошено два лоти.

У першому випадку виконавець має скошувати бур’яни в селах Драбинівка, Вовківка, Довга Пустош, Веселка, Кустолове, Дудкин Гай, Галущина Гребля та Мушина Гребля. Загалом виконавець повинен відпрацювати 315 машиногодин. За свою роботу переможець тендеру отримає 100 тисяч гривень.

Інший лот передбачає викошування трави у Богданівці, Варварівці, Сухій Маячці, Луговому та Райдужному. Його вартість 50 тисяч гривень. Виконавець працюватиме в цих населених пунктах 140 годин. Виконавець надаватиме послуги до 31 жовтня.

Згідно вимог, техніка, що буде задіяна для надання послуг з механізованого скошування трави на території Драбинівської громади, повинна відповідати технології надання вказаних послуг. Трактор надається в справному технічному стані з водієм та заправлений паливно-мастильними матеріалами. Потужність трактора — не менше 20 кінських сил.

Техніка має бути обладнаною косаркою із шириною захвату не менше 1,6 метра.

Тендер проводився за спрощеною системою, тобто, при участі одного виконавця. Переможцем першого лоту стало товариство «Чиста Криниця», другого — ТОВ «Елеватор «Чиста Криниця». Наразі триває період оскарження і учасники очікують рішення.

Та оскільки інших учасників тендеру не було, то більше всього, що саме техніка місцевої «Чистої Криниці» боротиметься з бур’янами в населених пунктах Драбинівської громади.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
27 травня 2022, 15:28 | Нові Cанжари | Фінанси

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.