Проддопомога приїхала в Нові Санжари і Драбинівку

Проддопомога приїхала в Нові Санжари і Драбинівку

У минулотижневому випуску кореспонденти тижневика розповідали, що громади Полтавщини, на територіях яких проживають внутрішньо переміщені особи, отримують продукти харчування від Організації об’єднаних націй. Відповідна допомога стала можливою завдяки підписанню договору між Полтавською облрадою та представниками Всесвітньої продовольчої програми ООН, що надає допомогу в екстрених ситуаціях. Полтавщина отримає від ООН продукти харчування.

30 травня зі складу в Полтаві продукти харчування отримали представники 10 громад, серед яких жителі Нехворощанської ОТГ. 1 червня видача проддопомоги для переселенців продовжилася. У прес-службі облради вказали, що цього разу гуманітарку отримали ще п’ять громад.

Проддопомога надходить у межах співпраці обласної ради із Всесвітньою продовольчою програмою ООН в Україні та Міжнародною організацією з міграції, яка входить до системи ООН.

Продукти харчування від Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні та ковдри, надані Міжнародною організацією з міграції за підтримки Уряду Канади, отримали представники Диканської, Новосанжарської, Драбинівської, Решетилівської та Гоголівської громад.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
10 червня 2022, 15:27 | Нові Cанжари | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.