Нічний гість та викрадення «дев’ятки»

Нічний гість та викрадення «дев’ятки»

21 червня Відділ комунікації поліції Полтавщини повідомив, що кобеляцькі правоохоронці встановила чоловіка, який незаконно заволодів автомобілем у місцевого мешканця.

Згідно інформації поліцейських, у понеділок, близько 23:30, до них звернувся житель Білицької територіальної громади 1984 року народження, який повідомив, що з його подвір’я викрали автомобіль ВАЗ-2109.

Керівник кобеляцьких правоохоронців  Володимир Кузьменко так прокоментував подію:

«Отримавши інформацію про незаконне заволодіння транспортом, на місце події прибула слідчо-оперативна група. У ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили місце перебування транспортного засобу та особу, причетну до незаконного заволодіння. Ним виявився 25-річний місцевий мешканець. Наразі фігурант дає покази слідчим».

За цим фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Кобеляцького відділу Решетилівської окружної прокуратури, розпочате досудове розслідування за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення правопорушникові про підозру. Триває досудове розслідування.

Кореспонденти тижневика з’ясували, що подія сталася в селі Вишневе. Місцеві жителі розповіли, що їх односелець, повертаючись додому, вирішив взяти авто свого знайомого, яким раніше користувався. Не попередивши власника, нічний гість завів «дев’ятку» і поїхав до себе додому, в інший кінець Вишневого. Там автомобіль і самого «викрадача» виявили поліцейські.

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
21 червня 2022, 12:48 | Кобеляки | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.