80 тисяч на військову амуніцію

80 тисяч на військову амуніцію

У неділю, 26 червня, у Андріївському клубі відбувся концерт із нагоди Дня Конституції України. Ініціатором благодійного заходу виступила завідувачка клубу Людмила Шашкова.

Напередодні концерту організатори повідомили жителів Нехворощанської громади, що збиратимуть кошти для фонду Сергія Притули, який купуватиме три безпілотники «Bayraktar TB2» для Збройних Сил України. Та оскільки Притула заявив про завершення зборів потрібної для закупівлі суми, андріївські артисти вирішили «задонатити» в сам фонд, повідомляє прес-служба Нехворощанської сільради.

Саме в цей час до земляків звернувся військовослужбовець Руслан Щербина. Нехворощанин бореться із загарбниками на Херсонщині. Військовий попрохав допомогти в придбанні рації, спецодягу і тепловізора.

Зібрані під час концерту 7329 гривень працівники Андріївського клубу спрямують для потреб військових. Колектив нехворощанського кафе «Успіх» зібрав більше тисячі гривень.

Також артисти передали для солдатів обереги і мішечки, наповнені сухим цвітом липи.

У минулу середу прес-служба Нехворощанської громади повідомила, що жителі громади продовжили збір коштів на закупівлю військового спорядження. До благодійної справи долучилися прихожани церкви «Слово життя».

У результаті, було зібрано 84 200 гривень. За ці кошти волонтери придбали тепловізор, вартістю 74 769 гривень. Решту суми витратять на комплект рації. Другий комплект рації передадуть волонтери. Тепловізор і рації направлять у підрозділ, де служить Руслан Щербина.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.