Олександр Копелець говорить, що закон не порушував

Олександр Копелець говорить, що закон не порушував

Міський голова прокоментував свою появу в робочому кабінеті після рішення суду, яким його відсторонили від роботи.

Олександр Олександрович впевнений в тому, що законодавтво не порушував, а відкрите стосовно нього кримінальне провадження "розвалиться" в суді. Як аргумент на свою користь міський голова надав редакції копію судового рішення. І сказав:

– Читайте уважно. Так суд відсторонив мене від роботи до 24 липня. Так, я, як міський голова не маю права скликати сесії, проводити засідання виконкому, підписувати документи. Але там немає прямої заборони на появу в стінах міської ради чи в службовому кабінеті. Так що я рішення суду не ігнорую. А щодо самої кримінальної справи по тому асфальту укладеному на вулицях Кобеляк ще у 2017 році, то і я, і мій адвокат вбачаємо в ній всі ознаки замовності. Впевнений, що судової перспективи у цій справі немає.

Відповів Олександр Копелець і на інші запитання. Стосовно долі нібито вкраденої благодійної солярки. І навіть запропонував прийти у комунальне підприємство "Водоканал плюс" і ознайомитися із певними документами. Та про це все, читайте вже в номері 30 від 28 липня 2022 року.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
20 липня 2022, 13:56 | Кобеляки | Політика

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.