Тиждень розпочався з автомобільних аварій

Тиждень розпочався з автомобільних аварій

У понеділок на території Білицької і Кобеляцької громад трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди.

Перша аварія сталася в селі Бережнівка, поряд із автозаправною станцією.

За інформацією Полтавського районного управління поліції, 1 серпня, близько 9:30, кобеляцькі правоохоронці отримали повідомлення від очевидців про ДТП на 126 кілометрі автодороги Решетилівка — Кобеляки — Дніпро — Царичанка. Поліція встановлює обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

За попередньою версією слідства, зіткнулися автомобіль Ніссан Алтіма, під керуванням 33-річного мешканця Кременчука, та УАЗ (більш відомий у народі, як «таблетка»), за кермом якого перебував 51-річний житель Кобеляк.

Через зіткнення двоє пасажирів УАЗу, 1975 та 1966 років народження, мешканці Полтавського району, отримали травми та госпіталізовані до медичного закладу.

За цим фактом слідчий вирішує питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі обставини події з’ясовуються.

Як стало відомо редакції, водій УАЗу зупинився, аби заїхати на АЗС. За «таблеткою» їхав Ніссан Алтіма. Водій іномарки не встиг загальмувати і втаранив УАЗа. Від удару двері «таблетки» відкрилися і з автомобіля випали двоє пасажирів.

Фольксваген не пропустив ВАЗ

Цього ж дня, близько 12:00, у Кобеляках сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків.

У ВАЗ-2106, що рухався по вулиці Шевченка, в’їхав Фольксваген Пасат. Водій Пасату, мешканець Кобеляцької ОТГ 1999 року народження, виїжджаючи з другорядної вулиці, не пропустив «Жигулі», якими керував житель Білицької громади 1959 року народження.

Зі слів водія іномарки, через дощову погоду він не помітив ВАЗ і почав рух. Коли ж «Жигулі» потрапили в поле зору кобелячанина, було вже запізно. На мокрому асфальті Фольксваген не вдалося зупинити.

На щастя, ніхто з водіїв та пасажирів ВАЗу не постраждали. А от автомобілі доведеться ремонтувати обом.






Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
4 серпня 2022, 13:30 | Кобеляки | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.