Новосанжарська громада — в лідерах спартакіади

Новосанжарська громада — в лідерах спартакіади

У суботу, 20 серпня, в Розсошенцях відбулися наймасовіші змагання року — обласна спартакіада громадської організації «ВФСТ «Колос» у Полтавській області. Змагання пройшли за підтримки управління молоді і спорту Полтавської ОВА, Національного олімпійського комітету України «Краща спортивна громада  Полтавщини-2022».

У спартакіаді взяли участь 19 команд, загалом близько 400 учасників, які змагалися в семи видах спорту. А саме: волейбол, міні-футбол, шахи, шашки, дартс, гирьовий спорт, настільний теніс. У кожному виді спорту вівся особисто-командний залік.

Розпочалася спартакіада з привітання учасників головою Полтавської ГО ВФСТ «Колос» Анатолієм Голованем, який поздоровив усіх та побажав перемоги Україні. Очільник спорторганізації подякував учасникам за стійкість та підтримку держави в цей складний період. Після чого усі вшанували пам’ять про загиблих воїнів хвилиною мовчання. Новосанжарську команду очолив голова громади Геннадій Супрун, який підтримував  усіх учасників. У результаті новосанжарські спортсмени посіли четверте командне місце із 19 колективів, за що їм велика вдячність.

  • У волейболі змагалися: Станіслав Середа, Владислав Ганжа, Михайло Давиденко, Артем Дзюбенко, Володимир Литвиненко, Єгор Слюсар, Сергій Сіренко, Артем Красюк, Андрій Музика (5 місце).
  • У настільному тенісі: Юрій Урезченко і Оксана Воронько (5 місце).
  • Із гирьового спорту — Юрій Стрюк (6 місце).
  • Із шахів — Микола Повякало (5 місце).
  • Із шашок — Ларіонова Ірина (5 місце).
  • Із дартсу — Діана Гараць та Віталій Баранович (9 місце).

Загалом трішки не вистачило спортивного фарту у волейболі та дартсі, але головне — це участь та підтримка України, продовження руху вперед, розвиток дітей та молоді у цей особливо тяжкий воєнний час.


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, представник спорторганізації «Колос»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.