Білицька громада — одна з найспортивніших!

Білицька громада — одна з найспортивніших!

20 серпня команда Білицької громади взяла участь у обласних змаганнях на «Кращу спортивну громаду Полтавської області 2022 року» з населенням 10 тисяч і більше, які проходили в селі Розсошенці Щербанівської громади.

Турнір провели представники Територіальної організації ГО ВФСТ «Колос» у Полтавській області, за підтримки управління молоді і спорту Полтавської ОВА і Полтавського обласного відділення НОК УКРАЇНИ.  Змагання проходили з таких видів спорту, як міні футбол, шахи, шашки, настільний теніс, гирьових спорт, дартс.

Усі учасники показали гарні результати, серед яких ІІІ місце з шахів посів Георгій Горгола. А за підсумками результатів у різних видах програми , демонструючи гідну спортивну підготовку, вміння працювати в команді,завзяття та наполегливість, наша команда виборола ІІІ місце!!! Це є доказом того, що на території Білицької територіальної громади приділяється належна увага розвитку спорту та фізичної культури, наші спортсмени мають належну підготовку і доводять це своїми досягненнями на змаганнях обласних та районних рівнів.

Вітаємо наших спортсменів та бажаємо нових перемог!!!


Автор: Сергій АНАНЕНКО, методист гуманітарного відділу виконкому Білицької селищної ради
25 серпня 2022, 12:56 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.