Озеряни стали найспортивнішим колективом громади

Озеряни стали найспортивнішим колективом громади

Команда з Озер показала найкращі результати на традиційній спартакіаді.

Однією з головних подій вересня для спортсменів Кобеляччини являється відзначення Дня фізичної культури і спорту. До реорганізації Кобеляцького району спартакіада до Дня фізкультурника була наймасовішим спортивним заходом. Традиційно, у ній брали участь близько 20 колективів фізкультури сільських громад.

У Кобеляцькій ОТГ продовжують влаштовувати спартакіади. У 2021-му переможцями змагань стали представники Озер. Вони вибороли це звання серед 12 колективів-учасників.

Цього року спортсмени змагалися в таких видах: легка атлетика (естафета 4х100 метрів), підтягування, шашки, армрестлінг, перетягування канату і настільний теніс. Усього на спартакіаду заявились 11 колективів. За підсумками змагань, найбільше залікових балів здобули озеряни.

Крім спартакіади, у День фізкультурника відбувалися вирішальні кубкові ігри районного турніру з футболу. Оскільки цього року такі змагання в Кобеляцькій громаді не проводилися, організатори вирішили влаштувати два благодійні футбольні матчі, під час яких уболівальники і спортсмени збирали кошти для армії.
Футбольний вікенд відкрили мідянівський «Урожай» та команда «Магдалинівка». У цікавому матчі з сімома забитими голами переміг колектив Василя Гордійка. Гравці  «Урожаю» відзначилися п’ятьма м’ячами, тоді як їх опоненти — лише двома.

У підсумку, 5:2 — на користь місцевих футболістів.

Наступними на поле міського стадіону «Колос» вийшли підгорянський «Прапор» та царичанське «Динамо». Матч пройшов за абсолютної переваги підгорян — 4:0.

Усього було зібрано майже 5 500 гривень для Збройних Сил України.





Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
13 вересня 2022, 11:12 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.