Глина

Глина

Глина потекла. Судячи із розвитку подій на фронті і не лише там, ми стаємо свідками того, як під осінніми дощами та прильотами «хімарсів» починає текти глина із ніг величезного кацапського колоса. Звичайно, рано говорити навіть про те, що він хитається. Але глина тече невпинно і невблаганно, і вже можна не сумніватися в тому, що ми побачимо ще й падіння останньої  на планеті Земля недолугої недоімперії.

У принципі, все зрозуміло і закономірно. Недоумок-кегебіст, і такі ж як він дегенерати, вирішили піти проти законів історії. Але закони через те і є законами, що рано чи пізно вони торжествують. Їх не купиш нафто чи газовими доларами, не стримаєш «Іскандерами» чи іншою зброєю. І по цих законах імперії, що розвалилися ( Радянський Союз), забрати до купи вже не вдавалося нікому. А  подальшого успіху та процвітання досягають ті народ і влада, екс-імперій, які вчасно зрозуміли, що дивитися і рухатися потрібно вперед, а не назад. Приклад –  Велика Британія. Вони за імперську псевдовелич та колоніальні території руками і ногами не хапалися, і нічого, не просто вижили, а й досить успішно живуть. У всякому випадку, англійці в рашку на постійне місце проживання не поспішають. А ось у Лондоні  руських аж занадто багато. Тікають чомусь із недоімперії.

Хоча зізнаюся, не очікував, що глина потече так швидко.

Але редакційна не зовсім про це. Вона – не про кацапів.

Мені навіть цікаво, чи звернули увагу земляки на ті черги з автомобілів на кордоні окупованих територій та «рашки»?

Я звернув. Передивлявся відео кілька разів. Що помітив?

Перше. Автомобілів таки багато. Тобто, на нашій землі жили тисячі, десятки тисяч гнид, для яких шмат гнилої кацапської ковбаси дорожчий і рідніший за батьківщину, за можливість відчувати себе вільною людиною.

Друге. І, як на мене, головне. А ви звернули увагу на модельний ряд автомобілів, на яких справжні й потенційні зрадники тікають з України?

Передивіться уважно. У більшості –  це старезні «жигулі», «масквічі» та інші недоавтомобілі. Ну і трішки стареньких іномарок.

На мою особисту і, звичайно ж, суб’єктивну думку – це свідчення двох важливих моментів.

Перше. Ті, хто продається за гнилу ковбасу, завжди жили, живуть і житимуть гірше за вільних людей. Гірше і в плані матеріальному. Не кажучи вже моральний аспект.

Друге. Зрадниками стають і так звані «прості» люди. Ніколи не приховував, що на дух не переварюю цей термін. «Прості люди» – це щось на кшталт найпростіших мікроорганізмів – амеб та інших інфузорій.

На мою думку, не буває ні «простих», ні «складних» чи «крутих» людей. Є або люди, або людиноподібні істоти.

Зараз в рашку виїжджають людиноподібні. Ну й грець із ними. Користі від них – ніякої.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
16 вересня 2022, 09:08 | Полтавщина | Редакційна

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.