У Семенівській громаді в пожежі загинув чоловік

У Семенівській громаді в пожежі загинув чоловік

До сектору поліцейської діяльності відділу №1 (смт. Семенівка) Кременчуцького  районного управління поліції 18 жовтня надійшла інформація від місцевого мешканця про пожежу, яка сталася у  приватному  будинку. Поліція з’ясовує обставини події.

Отримавши інформацію про пожежу на місце події одразу прибули  поліцейські. Під час огляду території слідчі поліції виявили у будинку,   на згорілому дивані, тіло чоловіка. Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився місцевий мешканець Семенівської громади,   1953 року народження. Для остаточного встановлення причини смерті тіло чоловіка  направлено на судово-медичну експертизу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Глобинської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Наразі причини загоряння та обставини смерті чоловіка з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини
19 жовтня 2022, 15:47 | Семенівка | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.