Пенсіонер із Орлика помер від отруєння чадним газом

Пенсіонер із Орлика помер від отруєння чадним газом

За попередньою інформацією, чоловік пенсійного віку палив у ліжку. Задимлення сталося через недопалок.

У понеділок, 17 жовтня, Відділ комунікації поліції Полтавщини повідомив, що  правоохоронці встановлюють обставини загибелі чоловіка в Кобеляцькій громаді.
За інформацією поліції, цього ж дня, близько 8:00, правоохоронці отримали повідомлення від медиків про смерть чоловіка в одному із сіл Кобеляцької громади. Припускають, що він міг отруїтися чадним газом.

Тіло 71-річного чоловіка у власному будинку виявили односельці, які викликали швидку та поліцію. Під час огляду місця події слідчі виявили сліди займання постільної білизни в кімнаті, де перебувало ліжко господаря. Для остаточного встановлення причини смерті тіло загиблого  направлено на судово-медичну експертизу.

За цим фактом вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Як розповіли місцеві жителі, чоловік проживав у Орлику, по вулиці Набережна, на території колишніх складів сільськогосподарського підприємства. Він намагався вийти з приміщення, але втратив свідомість майже на порозі. Його виявили односельчани, які користуються складами. Вони й викликали медиків та поліцію.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
20 жовтня 2022, 13:46 | Кобеляки | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.