«Осінній кубок» розіграють «Іванівка» і «Урожай»

«Осінній кубок» розіграють «Іванівка» і «Урожай»

Ці дві команди вийшли у фінальний етап змагань.

1 жовтня у Кобеляцькій громаді стартував футбольний турнір під назвою «Осінній кубок». Змагання проходять у чотири етапи. Минулими вихідними на кобеляцькому стадіоні «Колос» відбулися півфінальні поєдинки турніру.

Першими на поле вийшли команди з Іванівки і Підгори. У попередньому етапі змагань іванівці 6:2 здолали павлівський «Колос», а от підгорянський «Прапор» здобув «путівку» в півфінал завдяки технічному виграшу в озерянської команди.

Напевно, «тренування» з павлівськими футболістами допомогло іванівцям дотиснути «прапорян», вирвавши перемогу наприкінці гри — 2:1.

Інший матч проходив між мідянівським «Урожаєм» і «Шенгурами». Повертаючись до чвертьфінальних ігор, нагадаємо, що мідянівська команда «проїхала катком» по канавській «Орелі» (12:1), а шенгурівський колектив здобув нелегку перемогу над вільховатським «Водником» (3:2).

Ще до початку гри мідянівців із шенгурівцями місцеві експерти прогнозували виграш колективу Василя Гордійка. І не помилилися у своїх прогнозах. «Урожай» здолав суперників 4:0 і здобув путівку в фінал.  Отож, уже цієї суботи, о 13:00, футбольні вболівальники матимуть можливість переглянути фінальний матч «Осіннього кубка», у якому зустрінуться «Іванівка» й «Урожай».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
20 жовтня 2022, 16:37 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.