Вихованки Руслана Сабірова здобули обласні нагороди

Вихованки Руслана Сабірова здобули обласні нагороди

Футзалістки стали другими серед одноліток.

Днями  в Гребінці відбувся Чемпіонат Полтавської області з футзалу серед дівчат 2008-2010 року народження. За головні нагороди змагалися кращі представниці з Кобеляцької, Гребінківської, Полтавської (імені Бутовського) та Лубенської дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

За інформацією директора Кобеляцької ДЮСШ Руслана Сабірова, згідно регламенту турніру, команди зіграли за коловою системою. У першому матчі нашим футзалісткам протистояли господарки майданчика. Гра була дуже напруженою і в підсумку завершилася нічийним рахунком, 1:1. У наступному поєдинку кобелячанки поступились футзалісткам із Полтави — 0:8.

Зібравшись із силами та провівши роботу над помилками, представниці Кобеляцької ДЮСШ не залишили жодних шансів лубенським одноліткам і здобули перемогу з результатом 14:1.

За кращою різницею забитих та пропущених м’ячів вихованки Руслана Сабірова посіли 2 місце обласного чемпіонату. Очолили турнірну таблицю представниці Полтавської ДЮСШ імені Бутовського. Бронзові медалі змагань отримали місцеві футзалістки. Кращими гравцями кобеляцької команди визнано Вікторію Жук і Марину Гордю.

На обласних змаганнях Кобеляцьку ДЮСШ представляли: Юлія Сабірова, Ліза Гуєвська, Іванна Жук, Анастасія Буйнецька, Руслана Пашко, Поліна Лукашова.
Організатори турніру нагородили команди-призери кубками, медалями й грамотами, а кращі гравці отримали солодкі подарунки.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
10 листопада 2022, 14:37 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.