У Новосанжарській громаді провели міні-футбольний турнір

У Новосанжарській громаді провели міні-футбольний турнір

23 листопада в спортивному залі Новосанжарського ліцею відбувся турнір з міні-футболу серед юнаків 2011 року народження. Участь у змаганнях взяли 6 команд громади. Про це повідомили в Новосанжарській громаді.

До фінальної частини вийшли чотири колективи: Руденківського та Новосанжарського ліцеїв, Малокобелячківської та Старосанжарської шкіл.

У грі за третє місце змагалися господарі турніру та спортсмени із Старих Санжар. Основний час закінчився з рахунком 3:3. Сильніших визначали у серії 6-метрових ударів. У результаті, третіми стали новосанжарці.

У грі за перше місце зустрілися футболісти з Руденківки та Малого Кобелячка. Гра завершилася нічиєю. І футболісти знову пробивали по воротах із 6-метрової відстані. Більш влучними були майбутні таланти українського футболу – руденківські юнаки. Другими стали учні Малокобелячківської школи.

Також визначили кращих гравців: Захар Сизоненко, Максим Химинець (Руденківський ліцей), Ростислав Бабенко (Малий Кобелячок) та Роман Кравцов (Новосанжарський ліцей). Команда-переможець була нагороджена дипломом І-го ступеня та спортивним кубком. Призери — дипломами ІІ-го та ІІІ-го ступенів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
30 листопада 2022, 18:58 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.