На Донеччині загинув уродженець Біликів

На Донеччині загинув уродженець Біликів

6 грудня перестало битися серце Володимира Макогона.

У понеділок прес-служба Білицької територіальної громади на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомила сумну звістку з фронту. Звільняючи країну від російських окупантів, у результаті бойових дій на Донеччині, загинув Володимир Макогон.

Герой України народився в Біликах, де закінчив місцеву школу. Далі навчався в  Харківському державному університеті. Із 1993-го до 2021-го років працював у Чернігівському відділенні Українського геолого-розвідувального інституту. Володимир Володимирович займав посади інженера, інженера ІІ-ої категорії, наукового співробітника, завідувача сектором літології, завідувача сектором методики вивчення Дніпровсько-Донецької западини відділу методики нафтопошукових робіт.

Захисник згинув на Донеччині  6 грудня.

Сергій Кондик не повернувся з бою

Виходець зі Світлогірського Сергій Кондик 11 грудня загинув поблизу селища Невське, Сватівського району, що на Луганщині.

За інформацією департаменту корпоративних комунікацій компанії Ferrexpo, Сергій народився 28 жовтня 1991 року в Світлогірському. Після закінчення школи вступив до Політехнічного коледжу Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, де здобув освіту за напрямком «Технічне обслуговування та ремонт автомобілів».

У 2011 році почав працювати на Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті  слюсарем із ремонту устаткування котельних теплосилового цеху.
Із 14 жовтня 2011-го по 24 грудня 2012-го проходив службу в лавах Збройних Сил України.

Згодом повернувся на роботу як слюсар-ремонтник у механічну службу цеху шламового господарства збагачувальної фабрики, де пропрацював майже 10 років. Отримував відзнаку «Найкращий молодий співробітник».

У 2020 році був підвищений до посади змінного виробничого майстра ЦШГ ЗФ.

Мобілізований до ЗСУ 9 серпня.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
15 грудня 2022, 11:43 | Кобеляки | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.